2
5,100,000تومان 1 محصول
7 عامل مضر در بخار گرفتگی شیشه دوجداره چیست؟

7 عامل مضر در بخار گرفتگی شیشه دوجداره چیست؟

ساختار شیشه دوجداره شامل دو لایه شیشه می باشد که میان این شیشه ها را با استفاده از مقداری گاز آرگون و یا خلاء پر می کنند که عایق صدا بودن این شیشه ی محبوب را مدیون گاز میان این دو شیشه می باشیم. پس نتیجه می گیریم که شیشه ی دوجداره را بر اساس ساختار تشکیل دهنده آن که دو لایه شیشه ، درزگیر و رطوبت گیری که میان این دو شیشه می باشد می توان خریدی بی عیب و نقص برای هر خانه  و یا مکان اداری در نظر گرفت.

چرا شیشه دوجداره بخار می کند؟

عرق کردن شیشه دوجداره در اصطلاح بخارگرفتگی سطح بیرونی، داخلی و بین دو لایه شیشه دوجداره می باشد که نوعی اتفاق و ظاهری ناخوشایند برای شیشه های دوجداره به شمار می رود. ممکن است این موضوع آزار دهنده و بسیار نگران کننده برای خریداران این نوع شیشه ها باشد.

اگر بخواهیم در ارتباط با این موضع صادق باشیم بهتر است بگوییم متاسفانه شیشه شما به درستی عایق بندی نشده  و همین امر ظاهر پنجره دوجداره شما را لکه دار و ناکارآرمد کرده است. پس از این اتفاق افراد یا به دنبال تعویض شیشه مورد نظر رفته و یا آن را تعمیر می کنند؛ ولی آن چه اهمیت دارد دلایل بخار گرفتگی شیشه دوجداره شما می باشد که در ادامه به ذکر این دلایل می پردازیم.

دلایل بخارگرفتگی شیشه دوجداره:

    یکی از موثر ترین عوامل در این بخار گرفتگی تغییرات دما در زمستان و اختلاف دمای داخل و خارج شیشه دوجداره می باشد که سبب پایین آمدن حرارت و عرق کردن شیشه ها می شود. برای واضحتر شدن مطلب می توان گفت هنگامی که بخار روی قسمت بیرونی شیشه دوجداره مشاهده می شود به این معنی است که داخل ساختمان دمای بالاتری نسبت به بیرون ساختمان دارد و خوشبختانه باید بگوییم شیشه در این حالت عملکرد مناسب و درستی را ایفا می کند.

    وجود بخار بر روی سطح خارجی شیشه های دوجداره نیز نشان دهنده عدم اتلاف انرژی می باشد و شیشه مانع از هدر رفتن هوای گرم داخل ساختمان می شود.
جالب است بدانید که هر نوع بخار گرفتگی در غیر از حالتی که در بالا بیان شد نشان دهنده عملکرد نامناسب شیشه می باشد و باید شیشه را تعویض کنیم.

    اگر بخار گرفتگی را در میان شیشه های دوجداره مشاهده کردیم؛ به این معنی است که شیشه دوجداره به نحوی عایق بندی نشده است که هوای بیرون بر روی شیشه غالب باشد.

جلوگیری از ورود آب باران از پنجره

عوامل موثر در این نوع بخار گرفتگی شامل:

•    کیفیت پایین مواد به کار رفته در شیشه های دوجداره
•    استفاده از شوینده های نامناسب برای  تمیز کردن شیشه ها
•    تعویض پنجره ها پس از گذشت ده سال
•    لب پر شدن شیشه ها به هنگام نصب
•    کیفیت پایین رطوبت گیر و سیلیکاژل های مرغوب در میان شیشه ها
•    عدم استفاده چسب مناسب و با کیفیت
•    نصب نادرست شیشه دوجداره در قاب پنجره

این حالت را باید نگران کننده ترین حالت بخار گرفتگی این شیشه های محبوب نامید.

از بین بردن بخار شیشه دوجداره:

قابل توجه است که اگر بخار گرفتگی میان شیشه های دوجداره را در کمتر از یکسال از خرید پنجره دوجداره خود مشاهده کردید؛ باید به سرعت نزد تولید کننده رفته و علت را جویا شوید و یا نسبت به تعویض آن اقدام کنید چرا که مشکل در کیفیت ساخت پنجره شما می باشد.

راهکارها و راه حل های بسیاری برای رفع بخار شیشه دوجداره وجود دارد که بسیار وسیع بوده و در این مطلب نمیگنجد و در مطالب دیگر به بررسی این روش ها می پردازیم.

همه چیز درباره شیشه دوجداره:

حتما اسم شیشه  دوجداره و مزایای منحصر به فردی که دارد به گوش شما خورده است!!

اگر قصد خرید شیشه برای  پنجره  خود را دارید و نگران هزینه های سنگین آن می باشید بهتر است در خرید خود کمی دقت کنید.

با خرید و نصب هر یک از انواع شیشه های دوجداره موجود در بازار می توان از صرف هزینه های سنگین و تعمیر پنجره خود جلوگیری کنید. در این مطلب مزایا، دلایل و عللی که سبب محبوبیت این شیشه ها در میان مصرف کنندگان و خریداران می باشد را مورد بررسی قرار می دهیم.

در آخر جهت خرید و سفارش شیشه دوجداره مورد نظر از کارخانه به صورت مستقیم، با واحد فروش نوین الماس 02833883 تماس حاصل فرمایید.

بهترین مزایای شیشه دوجداره:

عوامل و اتفاقات بسیاری چون آلودگی هوا، شلوغی اماکن و سروصدای اطراف، امنیت و ایمنی، سلایق و تقاضای مشتریان و... را می توان از علل خرید شیشه دوجداره و همچنین به ذکر مزیت های خرید شیشه دوجداره محبوب می پردازیم:

•    کاهش سروصدا
•    مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش
•    عدم تشکیل بخار روی شیشه دوجداره
•    افزایش ایمنی
•    عمر بالا و سازگاری با محیط زیست
•    مقاوم در برابر آتش و زلزله

ست کامل شیشه دوجداره:

1.شیشه جام
2.اسپیسر
3.سیلیکاژل
4.گاز آرگون
5.چسب درزگیر اولیه (بوتیل)
6.چسب دو جزئی ثانویه (پلی سولفاید)

خرید چسب شیشه دوجداره با بهترین قیمت

شیشه دوجداره ای که در نهایت پنجره دوجداره شما را در بهترین شکل ممکن نمایش می دهد  از اجزا و قطعات فراوانی تشکیل شده است که هر یک در عملکرد پنجره شما نقش بسزایی دارند.

شیشه فلوت یکی از اصلی ترین اجزایی می باشد که ابعاد آن با توجه به درخواست و سفارش مشتری مشخص می شود. شیشه فلوت مناسبترین شیشه برای ساخت شیشه های دوجداره می باشد و در اکثر مناطق نیز شیشه های دوجداره از دو لایه شیشه فلوت (ضخامت 4 و 6 میلی متر) و نواری به نام اسپیسر که دور تا دور شیشه را فرا گرفته است ساخته می شود. در اکثر مناطق چون شرق ایران، یزد و .... برای تولید شیشه دوجداره خود تنها از شیشه های فلوت استفاده می کنند.

برای شناخت بیشتر شیشه فلوت باید بگوییم، فلوت در انگلیسی به معنای شناور بودن است. شیشه  های فلوت ساختاری همانند شیشه ساده دارد و تمامی موادی که برای آن شیشه ترکیب می‌شود تا آن را به‌ وجود آورد، برای شیشه فلوت هم استفاده می‌شود. مواد شیشه در کوره گذاشته شده تا ذوب شوند و آن را به‌ وجود آورند. در مرحله پایانی ساخت شیشه فلوت، آن را در یک حوضچه‌ ای می‌ریزند که پر از قلع است. این کار باعث می‌شود که سطح شیشه صاف شده و بدون هیچ موجی شیشه تشکیل شود و ضخامت کافی را به‌ دست آورد.

از این شیشه در مناطق شرق ایران، یزد و دیگر مناطق که از وسع مالی بهتری برخوردارند تنها برای ساخت شیشه های تکجداره خود از شیشه های فلوت استفاده می کنند. یکی از عوامل برتری شیشه های فلوت نسبت به شیشه های شیت، شفافیت و کیفیت ظاهری آن ها می باشد که ریشه در روش ساخت این نوع شیشه ها دارد. شیشه های دوجداره در این مناطق تنها با استفاده از شیشه های فلوت ساخته می شود.

می‌ توان گفت که عامل اصلی‌ ای که باعث می‌شود این شیشه بسیار صاف و بدون هیچ موجی شکل بگیرد، قلعی است که شیشه را در آن شناور می‌کنند. اگر به‌جای قلع از فلز دیگری برای این کار استفاده شود، مطمئنا شیشه دارای موج‌های ریز و درشت زیادی خواهد شد. به دلیل صاف بودن بسیار زیاد و منحصر به‌ فرد شیشه فلوت، استفاده زیادی در ساختمان ها مخصوصا برای پنجره دارد. این نوع شیشه‌ها را می‌ توان سکوریت کرد. چرا که شیشه های سکوریت در صنایع مختلف بسیار کاربرد دارند. استفاده از شیشه فلوت به شکل ساده هم امکان‌ پذیر است.

در مقابل در مناطق جنوب ایران و در مکان های بسیاری چون شیشه های انبار، شیشه های سوله، شیشه های دروازه ها که سطحی پایینی از کیفیت مورد نیاز است به کار برده می شود. در این مناطق شیشه های دوجداره توسط شیشه های شیت ساخته می شوند.

اسپیسر شیشه دوجداره:

اسپیسر قطعه ای می باشد که میان شیشه های دوجداره قرار گرفته  و میان این دو شیشه فاصله ای ایجاد خواهد کرد که در حالت استاندارد بایستی به صورت یکپارچه باشد. ابتدا دو صفحه شیشه توسط چسب شیشه دوجداره به هم متصل شده و اسپیسر شیشه صفحات را در جای خود نگه می‌دارد، بنابراین فضای هوایی پر از گازهای نجیب مانند گاز آرگون یا کریپتون در پنجره‌ها ایجاد می‌کنند.

اسپیسر شیشه قسمت بسیار مهمی از پنجره دوجداره می باشد که علاوه بر بهبود ساختار پنجره دوجداره سبب تقویت مهر و موم حرارتی و رطوبتی و افزایش کیفیت شیشه می شود.

نحوه نصب اسپیسر در پنجره دوجداره:

•    در ابتدا داخل اسپیسرها با ماده رطوبت گیر پر می شود.
•    سپس گاز آرگون را از دو گوشه سوراخ داری که در قطر شیشه ها وجود دارد تزریق می کنند.
•    در مرحله بعد اسپیسرها با استفاده از گوشه ها به هم متصل می شوند.
•    فاصله میان دو شیشه با استفاده از چسب های شیشه دوجداره درزگیری می شود و پس از آن به دلیل عدم دسترسی به سطح داخلی شیشه، با استفاده از دستگاه شستشو و مواد پاک کننده سطح شیشه را تمیز کرده و پس از آن گاز آرگون  از یک سمت وارد و هوای درون قطر شیشه از طرف دیگر خارج می شود.

سوپاپ ورودی و خروجی گاز آرگون:

همانطور که در بالا گفتیم پس از تزریق گاز میان دو شیشه دوجداره، هوا از طرف دیگر آن خارج می گردد و این عملیات توسط دو عدد سوپاپ که بر روی اسپیسر تعبیه شده است انجام می شود. جالب است بدانید در آخر سوپاپ ها به راحتی قابل مشاهده نمی باشند چرا که درپوشی بر روی آن ها قرار داده می شود.

ضرورت سوپاپ شیشه دوجداره چیست؟

رطوبت گیر یا سیلیکاژل:

سیلیکاژل داری ظاهر ماسه مانندی می باشد که به  منظور جذب رطوبت احتمالی در شیشه های دوجداره در داخل اسپیسر انباشته می شود. این دانه های ریز رطوبت گیر در اسپیسرهای آلومینیومی  جایگذاری می شوند. البته لازم به ذکر است بدانید در صورت استفاده از اسپیسرهای غیر استاندارد در رطوبت گیر ها به علت روان نبودن منفذهای روی اسپیسر رطوبت گیر نمی تواند به درستی عملیات جذب رطوبت را انجام دهند.

چسب اولیه درزگیر (بوتیل):

چسب اولیه یا بوتیل جهت اتصال اسپیسر آلومینیومی به دو لایه شیشه تک جداره بر روی دیواره اسپیسر آلومینیومی به کار می رود.

همچنین دقت داشته باشید در شیشه های دستی از چسب اولیه استفاده نمی گردد، از همین روی امکان تزریق گاز آرگون وجود ندارد به دلیل آنکه آب بندی اولیه برای آن صورت نگرفته و همچنین گاز آرگون از درون شیشه فرار می کند.

چسب ثانویه (پولی سولفاید):

یکی از مهمترین بخش ها و مراحل ساخت شیشه دوجداره، چسب زنی با استفاده از چسب پلی سولفاید می باشد. این چسب دو جزئی از استحکام و آّب بندی بسیار خوبی برخوردار می باشد.

چسب پلی سولفاید از متداول ترین چسب های ترکیبی می باشد و که باید در ترکیب کردن آن ها باهم دقت کنید چرا که این امر بسیار مهم می باشد. جساسیت در ترکیب چسب پلی سولفاید بسیار بالا می باشد که ترکیب آن هنگام تزریق دو لایه شیشه توسط دستگاه صورت می پذیرد.

همچنین برای خرید بهترین چسب های صنعتی، ساختمانی، خودروئی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید بهترین چسب شیشه

آیا شیشه دوجداره صنعتی و دستی تفاوت دارد؟

•    یکپارچگی اسپیسر (ساخت اسپیسر با دستگاه های صنعتی)

در فرآیند ساخت دستی اسپیسر شیشه درب و پنجره دوجداره، اسپیسر ها در ابعاد مورد نظر برش داده می شوند و سپس با استفاده از لاستیک های مخصوص به یکدیگر متصل می شوند.

در این حالت اسپیسر یکپارچگی خودشون را از دست می دهد، یکپارچه نبودن اسپیسر سبب کاهش عایق بودن شیشه و هدر رفت انرژی و افزایش هزینه های پنجره دوجداره می شود.

باید بگوییم در روش صنعتی اسپیسر برش داده نمی شود، بلکه با استفاده از دستگاه مخصوص در ابعاد و زوایای مختلف فرم داده می شود و در نتیجه حفط کننده عایق بودن شیشه نیز خواهد بود.

•    تزریق یکپارچه رطوبت گیر سیلیکاژل به روش صنعتی

در روش دستی این ماده توسط نیروی انسانی درون اسپیسر ریخته می شود، البته باید بگوییم این روش ممکن است سبب عدم تزریق یکنواخت سیلیکاژل در اسپیسر و در نتیجه بخار شیشه دوجداره می شود. همانطور که در بالا گفتیم عرق کردن شیشه دوجداره یکی از بزرگترین معضلاتی است که پس از خرید این محصولات به وجود می آید و دلیل نام برده می تواند یکی از عوامل به وجود آوردنده این مشکل باشد.

در ساخت شیشه دوجداره به روش صنعتی، رطوبت گیر به صورت کاملاً یکنواخت در اسپیسر تزتزریق می شود و در آخر احتمال عرق کردن شیشه دوجداره کاهش می یابد.

•    تزریق گاز آرگون به روش صنعتی

از دیگر مزایا و تفاوت های شیشه دوجداره به روش صنعتی یا دستگاهی، تزریق یکنواخت گاز به داخل شیشه می باشد. در روش دستی یا قدیمی، ابتدا سوراخی در دو طرف شیشه ایجاد می شود که معمولاً در برابر یکدیگر قرار می گیرند. سپس از یک سوراخ گاز آرگون را وارد کرده و هوا از سوراخ دیگر خارج می شود تا در نهایت تمام شیشه از گاز آرگون پر شود.

از مزایای روش صنعتی، ایجاد جریان مستقیم گاز آرگون از یک طرف به طرف دیگر می باشد و در روش صنعتی ابتدا اسپیسر با چسب مخصوص که بوتیل نام دارد به یکی از شیشه ها چسبانده می شود.

دقت داشته باشید که ترتیب دو لایه شیشه در بیشتر مواقع اهمیت ندارد اما برای ساخت شیشه رفلکس دوجداره باید طرف آینه ای شیشه در بیرون از پنجره قرار بگیرد.

خرید شیشه دوجداره مستقیم از کارخانه

پس از این مرحله شیشه در دستگاه گاز فیلینگ قرار گرفته و گاز آرگون را به صورت یکنواخت در کل شیشه پخش می کنند و بعد شیشه دوم به اسپیسر چسابنده می شود.

در نهایت این فرآیند کاملاً صنعتی باعث افزایش کیفیت و همچنین افزایش میزان عایق شیشه های دو یا چند جداره می شود.

•    تزریق چسب به روش صنعتی

در اینجا از مرحله تزریق چسب غافل نمانیم که یکی از مهمترین بخش های تولید شیشه دوجداره می باشد.

تفاوت تزریق چسب به صورت دستی و قدیمی نیز به این صورت می باشد که با استفاده از کاردک چسب به قسمت نهایی شیشه آغشته می شود. در روش قدیمی ممکن است چسب به صورت یکنواخت بر روی شیشه اعمال نشود و در نتیجه گاز به مرور زمان از شیشه خالی می شود.

در روش صنعتی چسب با استفاده از یک نازل به صورت مستقیم و بدون هیچگونه خطایی به قسمت انتهایی شیشه تزریق می شود.

در این روش علاوه بر دقت بالا، با استفاده از چسب های با کیفیت نیز می توان عمر شیشه دوجداره خود را بهینه کنیم.

چسب پلی سولفاید دوجداره دو جزئی می باشد و با نظر به ساختاری که دارد، این ترکیب توسط رباط  به دور شیشه تزریق می شود.

پیشرفت تکنولوژی و استفاده از شیشه های متنوع  و درجه یک در عصر حاضر رقابت میان تولیدکنندگان و صنعتگران را افزایش داده است به گونه ای که استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک خود یک نوع ضمانت برای مصرف کننده و خریداران تلقی می شود.

نمایندگان فروش شیشه دوجداره در کشور

شرکت نوین الماس نماینده فروش انواع شیشه جام به صورت مستقیم از کارخانجات شیشه سراسر کشور می باشد و در این راستا به منظور سهولت در امر خرید برای شما مشتریان عزیز به ارائه ابزارآلات و تجهیزات شیشه دوجداره در بهترین قیمت می پردازد.

تجهیزات شیشه دوجداره مجموعه ما شامل رطوبت گیر، اسپیسرهای دوجداره، گل دکوراتیو شیشه دوجداره، گوشه شیشه دوجداره، اسپیسر معمولی و دکوراتیو، رطوبت گیر، چسب پلی سولفاید و .... می باشد.

همچنین این مجموعه مفتخر است نمایندگی پخش چسب استحکام و KSS را نیز ازآن خود کرده و شما می توانید تولیدات این کارخانه را با ضمانت و در بهترین کیفیت از ما تهیه کنید.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.