2
5,100,000تومان 1 محصول
مهمترین دلیل تزریق گاز آرگون در شیشه دوجداره چیست؟

مهمترین دلیل تزریق گاز آرگون در شیشه دوجداره چیست؟

نقش گار آرگون در شیشه های دوجداره:

در ابتدا برای اطلاع از نقش گاز آرگون در شیشه های دوجداره، باید با ماهیت و نوع این گاز آشنا شویم.

گاز آرگون با علامت اختصاری Ar در جدول تناوبی، یکی از گازهای نجیب است که خنثی بوده و هیچگونه واکنش شیمیایی با ماده های دیگر ندارد.

این گاز بدون بو، مزه، و ضد آتش می باشد.

چرا بین شیشه های دوجداره گاز آرگون وجود دارد؟

•    کاهش رسانایی حراراتی
•    کاهش آلودگی صوتی
•    جلوگیری از جریان همرفتی هوا
•    تهيه آرگون آسان و ارزان است. بنابراين مي توان به صورت گسترده و صنعتي از آن استفاده كرد.

ساختار-شیشه-دوجداره

وجود گاز آرگون بین شیشه دوجداره سبب کاهش رسانایی حرارتی می شود و از این رو شیشه هایی که گاز آرگون در میان آن ها وجود داشته باشند، عایق حرارتی نیز به شمار می روند.

گاز آرگون همانطور که مانع ورود سرما و گرما در ساختمان می شود، از ورود صدا نیز جلوگیری می کند. این گاز به علت اینکه وزن بیشتری نسبت به هوا دارد هیچگونه صدایی را از خود عبور نمی دهد.

میزان ضریب انتقال حرارت در این گاز نسبت به بقیه مواد شیمیایی حتی هوا، به قدری کم و ناچیز می باشد که با تزریق این گاز به داخل شیشه ها، یک عایق گرمایشی و سرمایشی در ساختمان ایجاد می شود. در نتیجه هزینه های ناشی از تهویه هوای مطبوع داخل ساختمان را به حداقل می رساند و کمک بسیاری به بهبود راندمان انرژی شما می کند.

آیا می توان گاز دیگری را جایگزین گاز آرگون کرد؟

شاید بتوان گازهای دیگری را در میان شیشه های دوجداره تزریق کرد ولی هر یک معایب و مشکلات مخصوص به خود را دارد، به عنوان مثال دی اکسید کربن، یکی از انواع گازهایی است که می توان جایگزین گاز ارگون کرد ولی از آن جهت که این گاز اسیدی بوده و با شیشه واکنش نشان می دهد در نهایت باعث تخریب و فرسودگی شیشه می گردد.

و در آخر می توان گفت که با نصب این نوع شیشه هایی که توسط گاز آرگون پر می شوند، می توان از صرف هزینه های گزاف برای تهویه ساختمان ها جلوگیری کرد.

چگونگی تشخیص وجود گاز آرگون:

1 . استفاده از اسپیسرهای یکپارچه آلومنیومی در شیشه های دوجداره
2 . اختلاف دما بین دوجدار داخلی و خارجی شیشه دوجداره
3 . مشاهده سوپاپ های تزریق گاز بر روی اسپیسر آلومینیومی شیشه دوجداره

1 . جهت افزایش میزان عایق بودن شیشه و جلوگیری از خروج گاز آرگون در شیشه دوجداره بهتر است از اسپیسر‌های یکپارچه استفاده کنیم و شیشه را با استفاده از چسب های پلی سولفاید عایق بندی کنیم.

2. اگر تزریق گاز آرگون به مقدار کافی در بین شیشه‌ها انجام شده باشد، باید جداره بیرونی که در معرض هوای سرد قرار دارد نسبت به جداره داخلی که تحت تاثیر هوای محیط قرار دارد سرد تر باشد. تشخیص این دما با استفاده از حس لامسه دست امکان پذیر است.

3 . بر روی اسپیسرهای آلومینیومی شیشه دوجداره سوپاپ‌های ورود و خروج گاز آرگون قرار گرفته است. یکی از دلایل وجود گاز آرگون، سوپاپ‌های گاز موجود در شیشه دوجداره می باشد..

موارد نام برده از روش های موثر در تشخیص وجود گاز آرگون در شیشه‌های دوجداره می باشند.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.