2
5,100,000تومان 1 محصول
آیا روش جدید برش شیشه سکوریت را می دانید؟

آیا روش جدید برش شیشه سکوریت را می دانید؟

شاید یکی از ابهامات و سوالات بسیار مهم در ارتباط با شیشه های سکوریت، قابلیت برش آن ها پس از تولید می باشد چرا که بیشتر افراد با ضخامت، خصوصیات و ویژگی های بی نظیر این شیشه آَشنایی دارند.

آیا شیشه های سکوریت را می توان برش داد؟

درصورت برخورداری از این قابلیت چگونه می توان این نوع شیشه ها را برش داد؟

برای پاسخ به این سوالات باید به معرفی این شیشه ایمن و مشخصات ساختاری آن بپردازیم.

شیشه های سکوریت یا شیشه های ایمن همانطور که از نامشان پیداست به عنوان محصولی سخت و مقاوم شناخته شده اند از این رو مقاومت بالایی دارند و در مقایسه با دیگر شیشه های ساختمانی به سختی در برابر ضربه خرد و شکسته می شوند.

شیشه‌های معمولی با الماس های شیشه بری به راحتی قابل برش هستند، زیرا ساختار شیشه معمولی به گونه ای است که اگر قسمتی از شیشه بشکند، به کل شیشه آسیب نمی‌رسد و فقط همان بخش شکسته می‌شود ولی شیشه سکوریت برخلاف شیشه معمولی به صورت کلی می‌شکند و شکستگی به کل شیشه منتقل می شود.

شیشه سکوریت در واقع همان شیشه معمولی می باشد که بر اساس سفارش مشتری برش خورده و طی فرآیند و دمایی خاص در کوره های حرارتی به شیشه سکوریت تبدیل می شوند.

6 روش آسان تشخیص شیشه سکوریت

آیا شیشه سکوریت قابلیت برش دهی دارد؟

از آنجا که این محصول برای مقاومت در برابر شکستگی و توزیع فشار طراحی شده است، به همین دلیل برش آن امری مشکل می باشد.

دقت داشته باشید بر اساس ساختار شیشه سکوریت نحوه برش آن ساده نیست و برش آن به صورت فنی و اصولی پیش از انجام عملیات سکوریت شدن و شوک های حرارتی انجام می شود بنابراین تغییرات مورد نیاز باید قبل سکوریت شدن شیشه به صورت کامل انجام شود.

برش شیشه سکوریت:

برش شیشه سکوریت تنها در مراحل ابتدایی تولید شیشه های سکوریت انجام می شود. ساختار و مراحل تشکیل شیشه سکوریت شامل فرآیندهای حرارتی و در نهایت سرمایشی می باشد که شیشه به بهترین شکل ممکن در برابر ضربه مقاوم می گردد.

توصیه می شود هیچگونه عملیاتی چون سوراخکاری، تراشکاری و برش را بر روی شیشه های سکوریت امتحان نکنید چرا که شیشه به طور کلی شکسته و خرد می شود.

هدف از ساخت شیشه های سکوریت و یا بهتر است بگوییم سکوریت کردن شیشه ها، افزایش قدرت و مقاومت آن ها در مقابل ضربات ناگهانی می باشد از این رو این شیشه به آسانی شکسته نمی شود و نمی توانید آن را به راحتی برش دهید.

شیشه های سکوریت در واحدهای صنعتی و پیشرفته همانطور که گفتیم در ابتدا اندازه گیری شده و برش داده می شوند و سپس با ایجاد یک شوک حرارتی سخت می شوند.

شیشه های سکوریت در واحد های صنعتی و پیشرفته پرداخته می شوند ، ابتدا شیشه های اندازه گیری شده و برش داده می شود و سپس در برابر حرارت قرار می گیرد و با ایجاد یک شوک حرارتی (حرارت دهی و سپس سرد شدن)، سخت می شود.

در مراحل تولید قبل از سخت شدن شیشه ، برش کاری شیشه و جاسازی آن انجام می شود.

و در آخر باید بگوییم عملیات حرارتی انجام شده بر روی شیشه های معمولی مانع برش آن ها در مراحل بعدی ساخت و تولید می گردد پس در ارائه ابعاد و مشخصات فنی شیشه مورد نظر خود بسیار دقت کنید.

محاسبه قیمت شیشه سکوریت

ساختار شیشه سکوریت:

اولین مشخصه و خصوصیت شیشه سکوریت که به عنوان مهمترین فاکتور برای خرید این شیشه به شمار می رود، نوع شکست، مقاومت فیزیکی و ایمنی شیشه های سکوریت می باشند.

شیشه سکوریت به هنگام شکست به قطعات بسیار ریز و صیقلی مانندی تبدیل می شوند که هیچگونه آسیب و صدمه ای به افراد اطراف وارد نمی کند.

البته لازم به ذکر است که بگوییم خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد شیشه های سکوریت صرفاً برای انتخاب و خرید آن ها کافی نیست و دقت به متریال بکار رفته در تولید شیشه سکوریت، تجهیزات استفاده شده در ساخت، استاندارد های بکار رفته و نوع شیشه به کار رفته نیز اهمیت فراوانی دارد.

مراحل ساخت شیشه سکوریت:

همانطور که گفتیم در ابتدا شیشه را به آن سایز مورد نظر برش داده و سپس عملیات سکوریت شدن را انجام می دهند.

نقل و انتقال جام های بزرگ شیشه بر روی میزهای برش به منظور بالا رفتن ضریب امنیت کاملاً اتوماتیک صورت می گیرد. عملیات برش توسط دو دستگاه ((سی اِن سی=در خبر انگلیسی نوشته می شود)) با دقت و سرعت بسیار بالا بر میزهای برش انجام می شود.

    در ابتدا شیشه را به داخل دستگاه شستشو فرستاده و سطح آن را عاری از هر گونه گرد و غبار و آلودگی می کنند.
    برای برطرف کردن لبه های تیز، شیشه های برش خورده توسط دستگاه های لبه زنی مورد فرآیند پرداخت قرار می گیرند. در انتهای این مرحله، برای بر طرف کردن آلودگی حاصل از تراش، شیشه توسط دستگاه شستشو اتوماتیک شستشو می شوند. در مرحله بعد شیشه ها با ورود به محفظه کوره همزمان با حرارت دیدن توسط غلطک های سرامیکی مخصوص دائماً حرکت داده می شوند تا خصوصیات اولیه آن ها حفظ گردد.
    سپس در کوره های حرراتی هوریزانتال تا دمای 700 درجه سانتی گراد حرارت می دهند. حرارت دهی به طور متداول و به صورت افقی به وسیله سرامیک های پیشرفته که به سمت جلو و عقب حرکت می کنند انجام می شود و این عمل مانع از شکل گرفتگی و موج دار شدن آن می شود.
    شیشه پس از این مرحله از کوره خارج و خنک می شود، این عمل در کسری از ثانیه و به صورت ناگهانی صورت می پذیرد. 
    در آخر شیشه سکوریت بر اساس سلیقه مشتری، اندازه، ابعاد و ضخامت های خاص تولید و روانه بازار می گردد.

در آخر این شوک حراراتی باعث سکوریت شدن شیشه می گردد و استحکام شیشه ها 4 الی 5 برابر بیشتر از شیشه های ساختمانی دیگر می باشند.

مزایا و معایب شیشه سکوریت

شباهت شیشه سکوریت و لمینت:

وزن:

شیشه های سکوریت و لمینت هر دو یک ضخامت های یکسان وزن های یکسانی نیز دارند.

برش مجدد:

شیشه سکوریت و شیشه لمینت هر دو قابلیت برش مجدد را ندارند و عملیات سوراخکاری در شیشه های لمینت باید پیش از لمینت شدن انجام شود.

شفافیت:

کاربرد شیشه سکوریت:

شیشه یکی از ظریفترین مواد ساختمانی می باشد که در مکان های عمومی قابلیت استفاده و کاربرد ندارد چرا که بسیار شکننده می باشد و نمی توان به مقاومت و استحکام آن ها اعتماد آنچنانی کرد.

تولید شیشه های سکوریت سبب ایجاد یک مثال نقض در ظرافت شیشه های ساختمانی شد و با استفاده و نصب آن ها می توانید سطح بالایی از امنیت را در پروژه کاری خود تجربه کنید.

موارد نام برده از کاردبرهای بارز و متداول شیشه های سکوریت می باشد:

•    ساخت انواع پنجره
•    نمای ساختمان ها
•    پارتیشن های اداری
•    نرده های شیشه ای
•    صنعت خودروسازی
•    ساختمان های تجاری
•    ویترین فروشگاه ها
•    دکوراسیون و نمای ساختمان ها
•    لوازم آشپزخانه مانند هود، پیرکس، بخاری و ماکروفر

عوامل موثر در قیمت شیشه سکوریت:

•    ابعاد شیشه سکوریت
•    وضوح و شفافیت شیشه
•    ضخامت شیشه سکوریت
•    ابزار و یراق شیشه سکوریت
•    ساده یا طرح دار بودن شیشه سکوریت

یکی از عوامل بسیار موثر در تعیین قیمت شیشه سکوریت نهایی، نوع شفافیت و وضوح شیشه می باشد که با نظر به کریستال، وین وایت، فلوت و سوپر کلییر بودن آن مشخص می شود.

کارخانه تولید شیشه سکوریت قزوین

نوع برش شیشه که به صورت ساده و یا با استفاده از دستگاه (سی ان سی در خبر انگلیسی یادداشت می شود) نیز در تعیین قیمت شیشه سکوریت بسیار اهمیت دارد.

یراق شیشه سکوریت بسیار متنوع می باشند و برندهای بسیاری در جهان در حال ساخت این ابزار و یراق هستند. کیفیت یراق آلات این شیشه در کیفیت عملکرد شیشه سکوریت بسیار موثر است. در نهایت نتیجه می گیریم هر چه کیفیت ابزار مورد استفاده در نصب شیشه سکوریت بیشتر و بهتر باشد قیمت نهایی آن نیز بیشتر می شود.

روش تشخیص شیشه سکوریت:

•    یک شیشه به رنگ برنز یا قهوه ای بردارید و آن را به گونه ای مقابل شیشه سکوریت قرار دهید که انعکاس شیشه سکوریت داخل شیشه قهوه ای رنگ بیفتد. در این حالت باید روی شیشه برنز اثرات رنگی دایره هایی با قطر حدود دو تا پنج سانتی متر در تعداد زیاد دیده شود و در صورت عدم مشاهده هیچ نقطه و دایره ای، شیشه مورد نظر سکوریت نمی باشد.
•    روش دیگر این است که سطح شیشه سکوریت را با الماس برش بدهید شیشه سکوریت توسط الماس و اجسام سخت خط بر نمی دارد اما شیشه های معمولی به راحتی خش بر می دارد.
•    روش دیگر برای تشخیص شیشه سکوریت، استفاده از عینک های پلاروید می باشد. در صورتی که دایره و نقطه هایی را که قبلا توضیح دادیم با استفاده از عینک روی این شیشه ها مشاهده شود، شیشه از نوع سکوریت است.
•    هم چنین اگر با زاویه 2 تا 5 درجه به صورت موازی به سطح شیشه نگاه کنید در صورتی که شیشه سکوریت باشد باید سطح شیشه به فاصله حدود نیم متری از هم موج دار باشد.

ابزارهای برش شیشه:

از گذشته برای برش شیشه از ابزارهای مختلفی استفاده می شده که پرکاربرد ترین ابزار برش شیشه، الماس می باشد که  می توانید بدون ایجاد خراش و شکستی شیشه را به راحتی برش دهید.

الماس به دلیل خاصیت و سختی که در ساختار عنصر خود دارد بدون اینکه خود آسیبی ببیند شیشه را برش می دهد. ولی دقت داشته باشید که این ابزار به هیچ عنوان برای برش شیشه سکوریت قابل استفاده نمی باشد چرا که این شیشه ها پس از عبور از کوره های حرارتی دیگر قابلیت برش دهی ندارند.

ابزارهای برش شیشه در این صنعت بسیار متفاوت می باشند و برندهای متفاوتی، این محصولات را تولید و روانه بازار می کنند در حالیکه الماس بخش اصلی و بسیار مهم عملیات برش کاری شیشه به شمار می رود، پس برای خرید این محصولات دقت کنید چرا که هرگونه خطا و اشتباه، موجب صرف هزینه های سنگین برای شما می شود.

نحوه محاسبه قیمت شیشه سکوریت

برش شیشه سکوریت چگونه می باشد؟

برش شیشه سکوریت و استفاده از روش ‌های صحیح این کار یکی از مهم ترین مسائل است.

شیشه سکوریت یک محصول بسیار ایمن می‌باشد. از آن‌ جایی که شیشه سکوریت برای ساختن وسایلی مانند درب ورودی ساختمان ‌ها استفاده می ‌شود که به ایمنی بالا احتیاج دارند، به همین دلیل به صورت شیشه نشکن ساخته می‌شوند تا در برابر شوک های مکانیکی و گرما و حرارت مقاومت بالایی داشته باشد.

برش شیشه سکوریت بسیار فنی و اصولی باید انجام بگیرد، مقاومت بالا و نشکن بودن این شیشه باعث شده است که برش آن روش‌ های خاصی داشته باشد. برش شیشه سکوریت زمانی انجام می‌شود که شیشه هنوز لمینت و سکوریت نشده باشد. بنابراین تغییرات مورد نیاز باید قبل از این که شیشه به صورت کامل تبدیل به شیشه سکوریت شود، صورت گیرد.

تولید و برش شیشه سکوریت نیاز به تجهیزاتی از جمله دستگاه برش شیشه سکوریت به نام (دستگاه سی ان سی) دارد که با دقت و ظرافت، شیشه سکوریت را در اشکال مختلف بسیار آسان و با سرعت برش می دهند.

تفاوت برش شیشه سکوریت و شیشه معمولی:

شیشه سکوریت یکی از مقاوم ترین شیشه های مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی است.

این محصول مقاوم و ایمن طی یک فرایند وعملیات حرارت دهی به دست می آید. شیشه معمولی استحکام و ایمنی لازم برای استفاده در بخش های مختلف ساختمان را ندارد.

بنابراین با طی کردن فرایند هایی از آن یک محصول مقاوم و مستحکم را می توان ایجاد کرد.

قبل از سکوریت کردن، شیشه های خام را به اندازه های دلخواه برش باید داد.

امکان برش و شکل دهی یا سوراخ کردن شیشه بعد از وارد شدن شیشه به کوره عملاً وجود ندارد.

شیشه نشکن در اصل یک محصول ایمنی است و اگر شما برای برش آن تلاش نمایید، تلاش شما ممکن است اثرات مخربی داشته باشد و آن به قطعات کوچک شکسته می شود.

خرید بهترین چسب شیشه

ضخامت های شیشه سکوریت:

شیشه های سکوریت یکی از متنوع ترین شیشه های قابل تولید در ضخامت های متفاوت می باشد که در کارخانجات متفاوتی چون آذرجام، سهندجام و ..... تولید می شوند.

در مورد ضخامت شیشه های سکوریت این نکته قابل ذکر است که با افزایش ضخامت شیشه، مقاومت در برابر ضربه و تحمل فشار آن افزایش می یابد. شیشه های سکوریت با ضخامت های گوناگون، کاربردهای مختلفی خواهند داشت که با توجه به محل نصب و ویژگی های مورد انتظار از شیشه نصب شده باید مناسب ترین ضخامت را برگزید.

از دیگر مزایای منحصر به فرد شیشه های سکوریت، رنگبندی متنوع آن ها می باشد.

شیشه سکوریت معمولا با ضخامت بین 4 تا 20 میلیمتر تولید می شوند. شیشه سکوریت با ضخامت کمتر از 8 معمولا برای کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا شیشه سکوریت با ضخامت بین 8 تا 10 میلیمتر، پر مصرف ترین ضخامت در این دسته می باشد و برای مصارفی مثل شیشه بالکن، پارتیشن، درب های اتوماتیک و ... مورد استفاده قرار می گیرد. شیشه های با ضخامت بالاتر برای مکان هایی که شیشه در معرض حرارت بالا قرار دارد و ایمنی و مقاومت بیشتری از شیشه انتظار می رود مثل شیشه بخاری، شومینه، دیگ بخار و... کاربرد دارد.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.