6روش آسان تشخیص شیشه سکوریت از معمولی
شیشه های سکوریت با نظر به روش تولید، مقاومت بیشتر، نوع شکست و دیگر ویژگی های منحصر به فردی که دارند، بیش از پیش مورد توجه صنعتگران و تولیدکنندگان قرار گرفته اند.
چگونه شیشه سکوریت را تشخیص دهیم؟
• یک راه تشخیص این نوع شیشه ها، لبه های شیشه سکوریت می باشد، بنابراین خوب به لبه های قاب شیشه نگاه کنید و انگشت خود را به آرامی و با احتیاط در امتداد حاشیه بکشید. اگر لبه صاف و گرد باشد، به احتمال زیاد شیشه ایمن و مستحکم است و از این طریق تشخیص دهید شیشه مورد نظر سکوریت می باشد و یا از نوع شیشه های معمولی است.
• در روش دیگر، سطح شیشه سکوریت را با الماس برش بدهید. شیشه سکوریت توسط الماس های شیشه بری، برش داده نمی شوند اما شیشه های معمولی به راحتی خش برداشته و شکسته می شوند.
• در صورت استفاده از عینک پلارید می توان دایره و نقطه هایی را روی شیشه ها مشاهده کنید که در صورت مشاهده آن دایره ها، سکوریت بودن شیشه مشخص می شود.
البته لازم به ذکر است که با داشتن تجربه و یا انجام برخی روش های دیگر نیز می توان شیشه های سکوریت را از شیشه های معمولی تشخیص داد.
• افراد می توانند با استفاده از یک قطعه شیشه برنزی و یا قهوه ای رنگ، نوع شیشه مورد نظر را تشخیص دهند. یک شیشه برنزی رنگ یا در مقابل شیشه ی مورد نظر قرار دهید و از پشت آن به شیشه دیگر نگاه کنید، اگر شیشه سکوریت باشد، دایره های رنگی زیادی را به قطر 2 الی 5 سانتی متر بر روی آن مشاهده می کنید. این دایره های رنگی، در واقع همان دایره هایی می باشند که پس از نگاه به عینک پلارید بر روی شیشه ظاهر می شوند.
• و در روش دیگر بدون استفاده از هیچگونه ابزار و جسمی می توانید با زاویه 2 تا 5 درجه ای به شیشه نگاه کنید، اگر شیشه شما سکوریت باشد، باید نقاطی از آن را موج دار ببینید.
روش برش شیشه سکوریت:
شیشه های سکوریت بعد از انجام عملیات های مختلف در مراحل ساخت، نسبت به ضربه و فشار فیزیکی مقاوم می شوند. به این ترتیب اگر فشار یا ضربه بیرونی به شیشه های سکوریت اعمال شود، این شیشه ها تا حد بسیار زیادی مقاومت می کنند و نمی شکنند. با این حال نمی توانیم با قطعیت تمام بگوییم که شیشه های سکوریت کاملا نشکن هستند. گاهی پیش می آید که شدت ضربه و فشار آن قدر زیاد است که شیشه شکسته می شود. در این صورت شیشه سکوریت به هیچ عنوان برش داده نمی شود و امکان برش توسط هیچگونه ابزار شیشه بری بر روی آن وجود ندارد. شیشه های سکوریت قبل از پرداخت عملیات، با نظر به درخواست و ابعاد مشتری برش داده شده و و سپس وارد کوره حرارتی می شود.
شیشه سکوریت چیست؟
شیشه سکوریت یکی از مقاوم ترین شیشه های ساختمانی در میان دیگر شیشه ها می باشد که با استفاده از آن ها می توان سطح بالایی از امنیت را برای افراد و مصرف کنندگان فراهم کرد.
شیشه سکوریت یکی از گرانترین شیشه های ساختمانی به شمار می رود ولی باید بگوییم هیچ گرانی بی حکمت نیست و قطعا قیمت بالای شیشه سکوریت نیز دارای دلایلی می باشد.
شیشه سکوریت از نظر ظاهر هیچ تفاوتی با شیشه های معمولی ندارد از این رو احتمال خطا و اشتباه برای افراد عادی بسیار می باشد. در اینجا به ذکر شباهت های این شیشه مقاوم و شیشه های معمولی می پردازیم تا با اشتراکات و شباهت های این شیشه ها آشنا شویم.
شباهت شیشه سکوریت و شیشه معمولی:
1.وزن
2.ضخامت
3.شفافیت و ظاهر
• وزن یکی از پارامترهای بسیار بارز در شیشه های سکوریت و معمولی می باشد که بسیاری افراد گمان می کنند شیشه سکوریت با ضخامت یکسانی که با شیشه معمولی دارد، در مقابل وزن بیشتری نیز دارد.
• این فکر و گمان بسیار اشتباه است چرا که دلیل مستحکم بودن شیشه سکوریت حررات دهی و عملیات ویژه ای است که بر روی آن انجام می شود و این امر سبب افزایش وزن شیشه سکوریت نمی شود.
• ضخامت نیز از دیگر شباهت های شیشه سکوریت و معمولی می باشد. بهتر است بگوییم یکی از ویژگی و مزایای منحصر به فرد شیشه های سکوریت در مقایسه با شیشه های معمولی، استحکام و مقاومت بالای این شیشه ها علی رغم ضخامت معمولی آن ها می باشد. ضخامت شیشه های سکوریت هیچ تفاوتی با شیشه های معمولی نداشته و این استحکام به پردازش عملیات نام برده باز می گردد.
رنگ و شفافیت از جمله شباهت های شیشه های سکوریت و معمولی می باشد.
فرق شیشه سکوریت با شیشه معمولی؟
1.استحکام و امنیت
2.قابلیت برش مجدد
3.الگوی شکست شیشه سکوریت
4.قیمت شیشه سکوریت
در اینجا به شرح مختصری از این تفاوت ها و همچنین وجه تمایز شیشه های سکوریت و شیشه های معمولی می پردازیم:
• باید بگوییم شیشه های معمولی را می توان پس از تولید در ابعاد مختلف برش داد در صورتی که شیشه های سکوریت تنها یکبار، آن هم قبل از فرآیند سکوریت شدن قابلیت برش دارند و برش آن پس از عملیات سکوریت شیشه امکان پذیر نیست.
• همان طور که گفته شد شیشه های سکوریت ایمنی بالایی دارند زیرا در برابر فشار و ضربه مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.
• شیشه های سکوریت در کارخانجات طی فرآیند شوک حرارتی که به آن ها وارد می شود به یکباره سرده شده و همین موضوع منجر به مقاوم تر شدن آن ها می شود. این شیشه ها با توجه به فرآیند تولیدشان، به هنگام شکست به قطعات کوچکی تقسیم می شوند.
• قیمت شیشه های سکوریت در مقایسه با دیگر شیشه های ساختمانی بیشتر می باشد و به جرات می توان گفت ضخامت، وزن و میزان مقاومت این نوع شیشه ها در این افزایش قیمت تاثیر فراوانی دارد. هر چه ضخامت شیشه های سکوریت بیشتر باشد، قیمت آنها نیز بیشتر می باشد.
شیشه سکوریت یا شیشه ایمنی، در برابر ضربه و حرارت بسیار مقاوم می باشد و به دلیل ایمنی بالایی که دارد در کف های شیشه ای، بانک ها، فروشگاه ها، ویترین های مغازه و .... استفاده می شود.
از ویژگی های بارز این نوع شیشه های کاربردی، واکنش آن ها به هنگام شکستگی می باشد. شیشه های سکوریت پس از شکستن، به قطعات بسیار کوچک و ریزی تبدیل می شوند که لبه های صیقلی آن ها مانع از بریدگی و ایجاد خطر برای اطرافیان می شود
مراحل ساخت شیشه سکوریت:
به منظور ساخت و تولید شیشه سکوریت در سالن مواد اولیه جام های شیشه خام از با کیفیت ترین انواع تولیدات خارجی و داخلی انبار شده و بنا بر نوع سفارش توسط جرثقیل های مخصوص در اختیار میزهای برش قرار می گیرند. در کارخانجات برای بالا رفتن ضریب امنیت و افزایش استحکام در جا به جایی و انتقال شیشه به میزهای برش، این عمل به صورت اتوماتیک و با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می شود.
سپس عملیات برش توسط دو یا چند دستگاه با دقت و سرعت بسیار بالایی بر روی میزهای برش انجام می شود.
برش اشکال و ابعاد گوناگون بر اساس نقشه اولیه به صورت اتوماتیک انجام گرفته و پس از اتمام برش، جام شیشه به میز جداسازی انتقال یافته و شیشه های برش خورده از یکدیگر جدا می شوند.
در کارخانجات با الصاق برچسب شناسایی خطوط تولید از یکدیگر جدا شده و هر محصولی در سیر خط تولید خود قرار می گیرد.
همانطور که در بالا گفتیم یکی از روش های تشخیص شیشه سکوریت، لبه های صیقلی آن ها می باشد که بر طرف کردن آن ها در این مرحله انجام می شود.
برای انجام این عمل در کارخانه، شیشه های برش خورده توسط دستگاه های لبه زنی پرداخت می شوند
شیشه ها بر اساس ضخامت، ابعاد، نوع پرداخت لبه و هر یک توسط دستگاهی مخصوص تراش داده می شوند.
جالب است بدانید پرداخت هایی چون بر طرف کردن لبه تیز شیشه ها تا تراش های تزئینی بر اساس سفارش مشتری متغیر می باشد.
در انتهای این مرحله برای برطرف کردن آلودگی حاصل از تلاش شیشه ها توسط دستگاه شستشوی اتوماتیک شستشو داده می شوند.
سپس شیشه های برش داده شده به منظور نصب قفل، دستگیره و انجام عملیات سوراخ کاری و دیگر طرح های خاص با نظر به سلیقه مشتری وارد مرحله بعد می شوند.
به منظور اطمینان از کیفیت تولید و تایید بر اساس سفارش مشتری در این قسمت مشخصات، رنگ و ابعاد کنترل و علامت گذاری شده و به بخش سوراخ کاری منتقل می شوند.
سپس در این مرحله برای جلوگیری از ایجاد خراش بر روی شیشه ها، آن ها بر روی بالشتکی از هوا قرار می دهند همین امر سبب حرکت آسان شیشه ها بر روی میزهای سوراخکاری می باشد.
پس از اتمام این مرحله شیشه ها وارد دستگاه شستشو می شوند و پس از عبور از آن برای حمل به بخش های بعدی، بر روی پالت های مخصوص قرار می گیرند.
لازم است بگوییم محصولاتی مانند بخاری، اجاق گاز، شیشه چراغ، فر صنعتی و دیگر محصولات مشابه باید قبل از سکوریت شدن، در مرحله چاپ قرار بگیرند.
پس از مرحله چاپ، شیشه ها توسط دستگاه خشک کن و خنک کننده اتوماتیک خشک شده و سپس به بخش کوره جهت انجام فرآیند سکوریت انتقال می یابد.
بهترین قیمت شیشه سکوریت قزوین
کاربرد شیشه سکوریت:
کاربرد و استفاده شیشه سکوریت در بسیاری مکان های پرتردد می باشد و استحکام این شیشه ها زبانزد بیشتر صنعتگران و مصرف کنندگان شیشه های ایمنی می باشد.
یکی از کاربردهای بارز و بسیار مهم شیشه های سکوریت برای بانک و طلافروشی ها می باشد و با استفاده از این شیشه درمکان های نام برده امنیت را برای خود و مشتریانتان تضمین کنید.
• سقف شیشه ای
• حفاط شیشه ای
• پارتیشن بندی
• پنجره های ساختمان
• درب فروشگاه
• درب بانک
• درب طلافروشی و صرافی ها
انواع شیشه سکوریت:
شیشه های سکوریت با نظر به ویژگی و مزایایی که دارد تنوع زیادی نداشته و شاید این یکی از معایب شیشه های سکوریت شناخته شود.
پارامترها و عوامل متفاوتی نیز در تقسیم شیشه های سکوریت موثر می باشد. رنگ، ضخامت، کاربرد از جمله اصلی ترین موارد موثر در تقسیم شیشه های سکوریت می باشد.
شیشه های سکوریت با توجه به کاربردی که دارند در رنگ ها و ضخامت های مختلفی تولید می شود.
انواع رنگ های شیشه سکوریت:
• شیشه سکوریت سفید
• شیشه سکوریت برنز
• شیشه سکوریت دودی
• شیشه سکوریت سبز
• شیشه سکوریت آبی
• شیشه سکوریت مسی
انواع شیشه سکوریت بر اساس کاربرد:
شیشه های سکوریت از متداول ترین شیشه های مورد استفاده در مکان های عمومی می باشد چرا که این شیشه ها به هنگام شکست به قطعات بسیار کوچک و غیر برنده ای تقسیم می شوند که هیچ خطری برای اطرافیان به وجود نمی آورند.
• شیشه سکوریت دودبند
• شیشه سکوریت دیوارهای جداکننده و محفظه حمام و دوش
• شیشه سکوریت اجاق گاز، مایکروفر و فر
• شیشه سکوریت بالکن
• شیشه سکوریت ویترین
• شیشه سکوریت حمام
• شیشه سکوریت مغازه
• شیشه سکوریت نرده های استیل
خرید انواع شیشه سکوریت:
در این قسمت به ارائه توضیح کوتاهی از انواع شیشه سکوریت و خصوصیات هر یک از آن ها می پردازیم:
شیشه سکوریت حمام چیست؟
شیشه حمام یکی از متداول ترین شیشه های سکوریت شناخته شده می باشد که تنوع بسیار زیادی دارد. شیشه سکوریت حمام به منظورطراحی فضای داخلی استفاده می شود.
از شیشه های سکوریت حمام برای جداسازی سرویس بهداشتی و حمام در صورت اشتراک می باشد و همچنین به منظور حفظ رطوبت دیوارهای حمام مورد استفاده قرار می گیرد.
شیشه سکوریت حمام در مدل های دوردوشی، کابین و پارتیشن و عموماً در ضخامت 8 میل تولید می شود.
شیشه سکوریت بالکن:
شیشه های سکوریت بالکن و یا شیشه های تراسی در جهت جلوگیری از ورود سروصدا، گردو غبار و ورود حشرات به داخل اتاق ها و سالن منازل نصب و مورد استفاده قرار می گیرد.
شیشه سکوریت بالکن علی رغم افزایش زیبایی در نمای ساختمان یک محافظ با کیفیت در هر شرایط آب و هوایی می باشد.
پارتیشن شیشه ای سکوریت چیست؟
پارتیشن شیشه ای سکوریت در حال حاضر در مکان های مختلفی نصب می گردد و بیشتر افراد برای شرکت ها، اداره جات، بانک ها، ساختمان های بزرگ از این شیشه به منظور جداسازی محیط و ایجاد فضاهای کاری مختلف استفاده می کنند.
پارتیشن شیشه ای سکوریت بسیار مقاوم می باشد و در عین حال نور را با وضوح و شفافیت از خود نیز عبور می دهد.
شیشه سکوریت دودبند چیست؟
شیشه سکوریت دودبند در صنعت ساختمان سازی برای جداسازی طبقات از راه پله به منظور جلوگیری از ورود دود و حرارت ناشی از آتش سوزی به داخل ساختمان می شود.
این شیشه یکی از پر طرفدارترین محصولات در ساختمان های بیش از 3 طبقه می باشند.
شیشه دودبند و یا در اصطلاح شیشه پایان کار به این نوع شیشه های ایمنی سکوریت می گویند که نصب آن ها بر اساس قانون از الزامات ساختمان می باشد.
شیشه دودبند باید در جایی نصب شود که از گسترش دود در طبقات جلوگیری کند. توصیه میشود که شیشه دودبند در راه پلههای اضطراری، درب های ورود و خروج و... به ویژه در مجتمع های پرجمعیت بکار گرفته شود. بهترین روش برای افزایش ایمنی ساختمان، استفاده از درب ها و پنجرههای شیشه دودبند در هر طبقه بین آسانسور و پلهها است که در صورت بروز آتش در هر طبقه دود، حرارت و آتش به سایر طبقات سرایت نکند تا اقدامات امنیتی صورت گیرد.
ضوابط درب دودبند در ساختمان چیست؟
شیشه سکوریت نرده:
نرده های شیشه ای در دنیای امروز بسیار مورد استفاده قرار گرفته است و شیشه موجود در این نرده ها سکوریت می باشد.
نرده های شیشه ای سکوریت باعث افزایش استحکام و امنیت ساختمان های تجاری و مسکونی می شود.
شیشه سکوریت مغازه:
خصوصیات، ویژگی های شیشه سکوریت، مقاومت فیزیکی و حرارتی شیشه های سکوریت سبب استفاده شیشه سکوریت برای ویترین مغازه ها، و فروشگاه ها می شود چرا که نوع شکست شیشه سکوریت هیچگونه خطری برای افراد ندارد.
محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه:
برآورد و محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه در صورت استفاده از یراق آلات با کیفیت شامل لولا، دستگیره، پیچ، قرقره، ریل و ..... افزایش یافته و در نتیجه به جرات می توان گفت یراق آلات و فریم در محاسبه قیمت شیشه سکوریت موثر می باشد.
معایب و مزایا شیشه سکوریت چیست؟
شیشه سکوریت خصوصیات و مشخصه های فراوانی دارد که در این متن به معرفی آن ها پرداختیم و ذکر تمامی این مزایا در این مطلب نمی گنجد چرا که فواید و کاربردهای آن بی شمار است.
شیشه های سکوریت مانند دیگر شیشه های ساختمانی علی رغم مزایا و ویژگی های بسیاری که دارد، عاری از معایب نمی باشد.
مزایای شیشه سکوریت:
• امنیت بالا
• ایمنی مناسب
• جلوه دهی و درخشش کار
• استفاده در اندازه دلخواه
• سازگاری با انواع سبک ها معماری
• مقاومت در برابر ضربات سنگین
• تحمل سرما و گرمای فراوان و شوک های دمایی
و بسیاری موارد دیگر از جمله مزایای استفاده از شیشه سکوریت است. تقریبا تمامی این مزیت ها و به صورت یکجا در هیچ متریال ساختمانی دیگری دیده نمی شود و این خود نوعی محبوبیت دوچندان برای شیشه سکوریت می باشد.
معایب شیشه سکوریت:
آگاهی و شناخت از معایب شیشه های سکوریت می تواند سبب افزایش دقت کاربران و افراد به هنگام جا به جایی و یا نصب شیشه سکوریت شود.
مقاومت و استحکام شیشه های سکوریت 4 الی 5 برابر شیشه های معمولی می باشد ولی در صورت سهلنگاری و عدم توجه به معایب این شیشه ها، خسارات سنگینی به دنبال دارد.
1.عدم قابلیت برش شیشه پس از سکوریت شدن
2.قیمت شیشه سکوریت
3.لبه های شیشه سکوریت
• یکی از مهمترین هشدارهای بسیار مهم در ارتباط با شیشه های سکوریت برش ناپذیری آن ها پس از عملیات شوک حراراتی می باشد. دقت داشته باشید شیشه های سکوریت حتی 1 میلیمتر نیز پس از تولید قابلیت برش، سوراخکاری و یا حتی ایجاد اشکال متفاوت را ندارند و بهتر است برای اندازه گیری شیشه پارتیشن و یا ساختمان از افراد خبره و حرفه ای استفاده کنید.
در صورت بروز هرگونه خطا یا اشتباه، باید شیشه مورد نظر را تعویض و شیشه دیگری با توجه به سلیقه خود جایگزین کنید.
• قیمت شیشه سکوریت و هزینه ساخت آن برای مصرف کننده و مشتری بسیار زیاد تمام می شود و اگر بخواهیم به مزایا، ویژگی و مشخصه های این شیشه ایمنی نگاه کنیم این مبلغ بسیار منطقی و معقولانه می باشد.
لازم به ذکر است که یکی از مهمترین عوامل مهم در تعیین قیمت شیشه سکوریت، قیمت محصولات و ابزارآلات به کار رفته در این نوع شیشه ها می باشد. هرچه جنس، کیفیت، ابعاد ابزار مورد استفاده در شیشه های سکوریت بیشتر باشد قیمت شیشه سکوریت نیز افزایش می یابد.
• نقطه ضعف شیشه سکوریت در قسمت لبه های بیرونی آن می باشد. لبه های شیشه سکوریت علی رغم استحکاتم بالایی که دارد بسیار حساس بوده و امکان دارد بر اساس خطای انسانی به سرعت خرد شود.
مقاومت شیشه های سکوریت رفته رفته با نزدیک شدن به قسمت های بیرونی و لبه های آن کاهش می یابد از این رو در جابه جایی و حمل و نقل آن دقت کنید. لبه های شیشه سکوریت به هنگام ضربه مانند شیشه های معمولی خرد شده و شکسته می شود.
قیمت نصب شیشه سکوریت:
• همانطور که در بالا گفتیم یراق آلات شیشه سکوریت نقش بسیار مهمی در تعیین قیمت شیشه سکوریت دارد.
• محل نصب شیشه سکوریت نیز در تعیین قیمت نصب آن بسیار تاثیر دارد البته در صورتی که در طبقات بالای ساختمان باشد قیمت نصب آن افزایش می یابد.
• متراژ نیز از دیگر پارامترهای موثر در قیمت شیشه سکوریت است به همین خاطر اگر شیشه سکوریت شما در ابعاد بزرگی باشد، قیمت نصب آن در نهایت زیادتر می باشد.
• تعداد دهنه عاملی دیگر در قیمت نصب شیشه سکوریت به شمار می رود به عنوان مثال نصب شیشه سکوریت مغازه در سه دهنه بیشتر از دودهنه مغازه می شود.
و در آخر بهتر است بگوییم، جهت اطمینان بیشتر حتما شیشه های سکوریت را از شرکت های معتبر تهیه کنید.
همچنین برای سفارش شیشه سکوریت از درب کارخانه با 02833883 تماس حاصل نمائید.
ارسال دیدگاه
فیلدهای ضروری با علامت