2
5,100,000تومان 1 محصول

خودکشی شیشه سکوریت

آیا تا بحال به ساختمان هایی با شیشه های بلند دقت کرده اید؟

شاید برایتان جای سوال باشد که چگونه شیشه که ماده ای بسیار حساس و ظریف می باشد را بر روی ساختمان های بلندی نصب می کنند که طی سالهای متمادی سالم مانده و هیچگونه شکستی در آن ها مشاهده نمی شود؟

بعله، شیشه هایی که بر روی این نوع ساختمان ها نصب می کنند شیشه سکوریت می باشد که ترجمه لغوی آن را شیشه نشکن می گویند. به طور کلی مزایای شیشه سکوریت در مقایسه با دیگر شیشه ها به فرآیند خاص تولید آن نوع شیشه ها باز می گردد که مقاومت شیشه را تا 4 برابر افزایش می دهد. شیشه برای سکوریت شدن در کوره های حرارتی قرار داده شده و حرارات می گیرد. در همین حین حرارت آن را کاهش داده و این عمل سبب ایجاد لایه ای سخت و مقاوم در سطح شیشه می شود. شیشه های سکوریت 4 برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی می باشند. و این به این معنیست که شیشه های سکوریت میزان تحمل فشار بیشتری را در مقایسه با شیشه های معمولی دارد.

یکی از پارامترهای بسیارمهمی که افراد به هنگام خرید شیشه به آن دقت می کنند ضربه پذیری و یا مقاوت بالای آن در برابر شکست می باشد.

با ذکر اوصاف و ویژگی هایی که در بالا ذکر شد، خریداران و کاربران هرگز از شیشه سکوریت انتظار شکست ندارند و نباید در برابر هیچ اتفاقی بشکنند.

خودکشی شیشه چیست؟

پس خودکشی شیشه سکوریت چیست؟ و یا چرا شیشه ای که 4 برابر دیگر شیشه ها مقاومت دارد باید بشکنند؟

البته که شیشه سکوریت نیز از این قضیه استثناء نیست و حتی از شیشه های نشکن هم انتظار شکست می رود.

برای از بین بردن این تصور اشتباه می توان به تنش های مکانیکی، حرارت مستقیم و یا ضربه ای که به شیشه وارد میشود اشاره کرد.

خودکشی شیشه سکوریت در واقع غیر قابل کنترل می باشد و این شکست در لحظه اتفاق می افتد.

خرید شیشه سکوریت نشکن از کارخانه

دلایل خودکشی شیشه سکوریت چیست؟

خودکشی شیشه سکوریت که اصطلاحی نگران کننده در میان خریداران می باشد هرگز بی علت نبوده و تنها ظاهر ماجرا به سرعت اتفاق میوفتد. درزیر به ذکر دلیل خودکشی این شیشه محبوب می پردازیم:

•    نقص فنی در تولید شیشه سکوریت

نقص فنی در تولید شیشه سکوریت به این معناست که شیشه به خودی خود و بدون هیچگونه عامل خارجی بشکند؛ برای ساده تر شدن مطلب باید بگوییم؛ اجزای سولفید نیکل که یکی از مواد سازنده شیشه های سکوریت می باشد به هنگام ساخت این شیشه نشکن در کنار هم گرم شده و در مرحله سرد شدن در جای خود باقی می مانند. با گذشت زمان این سولفید نیکل حرکت کرده و در سطح شیشه گسترش می یابد در نتیجه پس از مدتها به خودی خود موجب شکست ناگهانی شیشه می شود.
عوامل دیگری نیز در شکست شیشه سکوریت موثر می باشد. این دلایل به عدت عدم رعایت ایمنی لازم جهت جا به جایی و حمل شیشه ها به واسطه متخصصان و افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند اتفاق می افتد. در زیر به ذکر برخی از این دلایل می پردازیم:

•    لبه های شیشه سکوریت نقاط ضعف شیشه ها می باشد. به هنگام جابه جایی و نصب شیشه سکوریت به لبه های شیشه دقت داشته باشید که چرا شکست در این شیشه ها از لبه ها شروع می شود.
•    شوک حرارتی در تغییر فصول گرم و سرد سال
•    خرید شیشه سکوریت با ضخامت کم و برخورداری از مقاومت پایین
•    صربه و آسیب به مواد سازنده شیشه سکوریت
•    شکست به هنگام نصب شیشه سکوریت
•    شکست به هنگام اتصال شیشه با لبه فلز یا پیچ

در اخر بهتر است یاد آور ویژگی ها و مزایای این شیشه محبوب باشیم که شامل مقاومت 4 تا 5 برابر شیشه های معمولی، عدم تغییر رنگ پس از سال ها، مناسب مکان های عمومی و .... می باشد.

کاربرد شیشه سکوریت چیست؟

•    در ساخت انواع پنجره
•    نمای ساختمان
•    درب‌ های ورودی ثابت و متحرک
•    پارتیشن‌ های اداری
•    دکوراسیون داخلی فروشگاه‎‌ ها
•    نرده‌های شیشه‌ای
•    پنجره ‌های مناطق باد خیز
•    صنعت خودروسازی
•    ویترین فروشگاه ها و مغازه ها
•    ساختمان‌ های تجاری و پارتیشن‌ ها
•    انواع میز، پارتیشن و وسایل مشابه چیدمان منزل
•    لوازم آشپزخانه مانند ظروف آشپزخانه مانند پیرکس، هود، ماکروفر و حتی بخاری

چگونه بهترین شیشه سکوریت را بخریم؟

کیفیت شیشه سکوریت از جمله مواردی است که با شناسایی چند پارامتر می توان به میزان آن پی برد. انتخاب بهترین نوع شیشه سکوریت برای پروژه بسیار حائز اهمیت است.

در اینجا به ذکر مواردی می پردازیم که در شناسایی بهترین نوع شیشه سکوریت به شما کمک می کند:

•    دور تا دور شیشه عاری از هرگونه لب پریدگی باشد.
•    روی شیشه ها از چوب پنبه ای پشت چسب دار که به پهنی معروف است استفاده شده باشدکه شیشه ها روی هم حرکت نکند و دچار خط و خش نشود.
•    شیشه مورد نظر باید در کوره های سکوریت با سیستم حرارتی کانکشن تولید شده باشند.
•    کنج های شیشه تماما با مثلث های ضربه پذیری به نام گوشه کاور شده باشد که در جابجایی ها ممانعت از ضربه خوری شیشه ها می شود.
•    شیشه های سکوریت با کیفیت باید دارای مهر استاندارد ایران باشد.
•    در جاسازی ها و سوراخکاری های روی شیشه لب پری و کنگره وجود نداشته باشد.
•    وقتی از روبرو و پشت به شیشه نگاه می کنید نباید در شیشه موج مشاهده شود.

نحوه محاسبه قیمت شیشه سکوریت:

شیشه سکوریت با توجه به مزایای منحصر به فردی که دارند در مقایسه با دیگر شیشه ها از قیمت بالاتری برخوردار است و آگاهی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت این شیشه های ایمنی نقش بسیار مهمی در فرآیند انتخاب و خرید این محصولات دارد.

•    از اصلی ترین پارامترها و فاکتورهای این افزایش قیمت، شفافیت و وضوح شیشه با توجه به کریستال، وین وایت، فلوت و سوپر کلیر بودن آن می باشد.
•    از دیگر عوامل به نوع ابزار سرتا سر شیشه می توان اشاره کرد. ابزار شیشه های سکوریت که شامل کنگره، زاویه تک پله، زاویه دو پله، زاویه سه پله و ... می باشد نیز بر قیمت شیشه سکوریت تاثیر فراوانی دارد.
•    سایز شیشه بر مبنای پرتی شیشه یا جام ویژه بودن آن در قیمت شیشه سکوریت نیز اهمیت دارد.
•    طراحی و اجرای انواع سند بلاست دکوراتیو یا ساده و یا حتی ساتینا بودن شیشه بر روی قیمت آن تاثیرگذار است.
•    ضخامت شیشه سکوریت که می تواند 4، 5، 6، 8، 10، 12 میل باشد، که بر روی قیمت شیشه سکوریت تاثیرگذار است.

آیا می توان شیشه سکوریت را برش داد؟

خیر!

متاسفانه باید بگوییم شیشه های سکوریت صرفاً قبل از فرآیند حرارتی قابلیت تغییر و برش دارد، چرا که ایجاد هر برش یا ضربه به لبه های شیشه سکوریت باعث شکستن آن خواهد شد.

باید بگوییم در حین خرید شیشه سکوریت ابعاد خود را دقیق و درست به تولید کننده شیشه سکوریت ارائه دهید تا در مراحل بعدی پروژه خود به مشکل نخورید.

وزن شیشه سکوریت:

شاید برایتان جالب باشد بدانید شیشه سکوریت که از مزایای بالاتری نسبت به شیشه های معمولی برخوردارند، وزن یکسانی با دیگر شیشه ها دارند.

شیشه های معمولی و شیشه های سکوریت هیچ تفاوت وزنی ندارند و دلیل مستحکم تر بودن شیشه سکوریت، عملیات ویژه ای است که روی آن انجام می پذیرد.

مراحل تولید شیشه سکوریت:

اولین مرحله از تولید شیشه سکوریت، انتخاب ابعاد مورد نظر می باشد و دلیل این امر این است که انجام هر گونه عملیات از قبیل برش دادن، سوراخ کردن و .... باعث به خطر افتادن و شکستن شیشه می شود.

در کارخانجات این شیشه ها را پس از برش به 4 لبه، با استفاده از سنگ دیاموند صیقل می دهند و در مرحله بعد در کوره ای مخصوص با دمای 625 درجه حرارت داده می شوند.

شیشه های مورد پردازش در طی فرآیند سکوریت شدن به کوره هایی وارد شده و شوک حرارتی به آن ها وارد می شود. شوک حراراتی به گونه ای است که شیشه ها به یکباره سرد شده و در همین حین حرارت دهی  انجام می شود و همین امر سبب استحکام و قدرت بالای این نوع شیشه ها می شود.

شیشه های خام بعد از پرداخت کاری توسط اپراتور و نقشه خوان مربوطه توسط دستگاه های دریل افقی و عمودی تمام اتوماتیک سوراخ شده و توسط اره های دیسکی و در برخی از موارد واترجت و دستگاه مستر برش و جاسازی در آورده میشود.

شیشه ها پس از عملیات جاسازی بر روی دستگاه های شستشوی افقی و عمودی قرار می گیرند تا کاملاً عاری از هرگونه براده و لکه های سیلس شوند.

مزایای شیشه سکوریت:

1.شیشه های سکوریت حاوی ذرات ایمنی می باشند که پس از شکست خطری برای کاربران ندارد.
2. در برابر گرما بسیار مقاوم می باشند.
3. تقریباً4 الی 5 برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی می باشند. 
4. در شرایط جوی و محیطی مختلف قابلیت استفاده دارند.
5. این شیشه ها در برابر ضربه بسیار مقاوم می باشند.
6. شیشه های سکوریت در طرح و رنگ های مختلفی تولید می شوند.

معایب شیشه سکوریت:

شیشه های تولید شده و یا بهتر است بگوییم هر محصولی که در کارخانجات تولید می شود، عاری از عیب نمی باشد و در کنار ویژگی ها و خصوصیاتی که دارند، عیوب و نقص هایی نیز دارند که به هنگام خرید باید به آن ها دقت کنیم.

شیشه سکوریت نیز از این امر مستثناء نیست و علاوه بر مزایایی که در بالا نام بردیم، معایبی نیز دارد که به بررسی این معایب و علل هر یک از آن ها می پردازیم:

•    همانطور که در بخش مراحل ساخت شیشه سکوریت بیان کردیم، ابعاد شیشه های سکوریت باید قبل از تولید مشخص شده و برش داده شوند چرا که این شیشه ها با توجه به فرآیندی که در کوره های حرارتی طی می کنند، قابلیت برش پس از تولید را ندارند و به جرات این امر از معایب شیشه های سکوریت می باشد.
•    قیمت بالای شیشه سکوریت نسبت به شیشه های ساختمانی نیز می تواند از معایب این شیشه های محبوب به شمار رود. البته لازم به ذکر است که این عامل در مقایسه با ویژگی، مزایا، خصوصیات بارز شیشه های سکوریت بسیار معقولانه و منطقی می باشد.
•    لبه های شیشه سکوریت، نقطعه ضعف این شیشه ها می باشد و به همین دلیل برای نصب آن باید به دنبال افراد خبره و متخصص باشیم چرا که یک لحظه غفلت و اشتباه، خسارات فراوانی را به وجود می آورد و سبب صرف هزینه های سنگین می شود.

مزایا و معایب شیشه سکوریت چیست؟

انواع شیشه سکوریت:

شیشه های سکوریت را بر اساس رنگ، کاربرد و مقیاس تقسیم بندی می کنند و انواع آن ها به قرار زیر است:

•    شیشه سکورت رفلکس
•    شیشه سکوریت ساتینا
•    شیشه سکوریت مات
•    شیشه سکوریت سفید
•    شیشه سکوریت رنگی
•    شیشه سکوریت سندبلاست

در اینجا به توضیح مختصری از انواع شیشه های سکوریت می پردازیم:

شیشه سکوریت رفلکس:

شیشه سکوریت رفلکس از متداول ترین شیشه های برای نماهای ساختمانی و سازه های ساختمانی می باشد.

اگر میخواهید فرق میان شیشه سکوریت رفلکس و شیشه معمولی را تشخیص دهید در هنگام تابش نور خورشید، به شیشه نگاه کنید.

اگر شیشه سکوریت رفلکس در خانه کار شده باشد به هنگام تابش نور خورشید شما می توانید به راحتی از داخل بیرون را نگاه کنید. و جالب است بدانید در آن لحظه اگر از بیرون به داخل نگاه کنید نمی توانید  داخل خانه را ببینید و تنها شاهد ظاهر خود هستید و این شیشه مانند آینه عمل می کند.

اما به هنگام شب این اتفاق بر عکس می شود و افرادی که از بیرون به داخل خانه نگاه می کنند، فضای داخل خانه را خواهید داد و به جرات می توان گفت این ویژگی یکی از معایب اصلی شیشه سکوریت رفلکس می باشد.

این شیشه مقاومت بیشتری در برابر شیشه های رفلکس معمولی دارند و از دوام بیشتری برخوردارند.

این بهترین را برای تشخیص شیشه سکوریت رفلکس است.

روش تشخیص شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت سفید:

شیشه سکوریت سفید 10 میل از انواع شیشه های سکوریت می باشد که در رنگ سفید تولید و به بازار عرضه می شود.

شیشه سکوریت سفید در صورتی که شکسته شود، پودر شده و مانند شیشه های معمولی به قطعات برنده تبدیل نمی شود.

شیشه سکوریت سندبلاست:

شیشه های سکوریت بر اساس توضیحاتی که در بالا گفتیم، اگر بر روی شیشه سکوریت فرآیند سندبلاست انجام شود، شیشه سکوریت سندبلاست ساخته می شود.

شیشه های سکوریتی که بر روی آن ها فرآیند سکوریت انجام شده است، برای پارتیشن و دیوارهای جدا کننده بسیار مناسب می باشد.

از مزایای شیشه سکوریت سندبلاست، ایجاد حریم خصوصی با حفظ میزانی از روشنایی را فراهم می کند.

شیشه سکوریت رنگی:

شیشه سکوریت رنگی یکی از متنوع ترین شیشه های ساختمانی می باشد که در ساختار آن ها طرح ها و رنگ های متفاوتی به کار رفته است.

این شیشه های رنگی سکوریت، در ابتدا شیشه های معمولی هستند که بعد از انتخاب رنگ آن، به اندازه های لازم و دلخواه برش داده می شوند.

و سپس مانند دیگر شیشه های سکوریت، حرارت داده شده و دوباره سرد می شود.

کاربردهای شیشه سکوریت رنگی بیشتر در سقف های شیشه ای، نرده های شیشه ای، کفپوش های شیشه ای و بسیاری موراد دیگر می باشد.

شیشه سکوریت رنگی علاوه بر زیبایی و جذابیتی که دارند مقاومت بسیاری نیز دارند و نمای کرتین وال یکی از متداول ترین استفاده های این شیشه محبوب می باشد.

شیشه سکوریت ساتینا:

شیشه ساتینا به مانند شیشه های سندبلاست و مشجر، به عنوان شیشه های مات شناخته می شوند. شیشه ساتینا از شیشه های مات کننده می باشد که بدون از بین بردن هیچ روزنه ای از نور، مانع از دیده شدن اجسام در آن طرف شیشه می شود.

شیشه سکوریت ساتینا از ترکیب شیشه با هیدرو فلوئوریک اسید ساخته می شود. شیشه های ساتینا در ردیف شیشه های مات محبوبی قرار می گیرد که گزینه مناسبی برای حفظ حریم خصوصی در محیط های متفاوت می باشد.

شیشه سکوریت ساتینا  به صورت یکدست مات می باشد و سطح نرم تری دارد.

شیشه های ساتینا لکه های کمتر چربی بر روی خود نگه میدارند و برای مکان های عمومی بسیار مناسب می باشند.

برای آگاهی از ویژگی ها، خصوصیات و مشخصات فنی هر یک از شیشه های نام برده به صورت گسترده تر، بر روی هر یک کلیک کنید.

قیمت شیشه سکوریت 1401:

مقرون به صرفه ترین گران فروشی

افزایش تورم، نرخ تعامل میان رقبا، افزایش قیمت های روز جهانی، افزایش قیمت مواد اولیه و بسیاری دلایل دیگر از جمله عوامل موثر در قیمت محصولات، مصالح ساختمانی و در نهایت برخی شیشه های ساختمانی می باشند.

شیشه های سکوریت از جمله شیشه هایی می باشند که قیمت نهایی آن تقریباً زیاد می باشد. قیمت شیشه سکوریت در سال 1401 نیز تغییرات بسیاری داشته است و همچنین به منظور استعلام قیمت انواع شیشه سکوریت به صورت مستقیم از کارخانه با شماره 02833883 تماس بگیرید.

 

 

 

کارشناس فروش شماره تماس داخلی

شماره همراه

خانم شاکر 02833883 101 09120492315
آقای محمدی 02833883 103 09120818792
خانم کریمی 02833883 104 09120818791

 

کارشناس فروش شماره تماس داخلی

شماره همراه

آقای مهرابی 02833883 130 09128872949
آقای اکبریه 02833883 126 09120492318
خانم رضایی 02833883 124 09120492316
خانم اکبری 02833883 120 09120818794
خانم شعبانی 02833883 119 09120492318
خانم اباذری 02833883 117 09120832863

 

 

کارشناس فروش شماره تماس داخلی

شماره همراه

آقای مهرابی 02833883 130 09128872949
آقای اکبریه 02833883 126 09120492318
خانم رضایی 02833883 124 09120492316
خانم اکبری 02833883 120 09120818794
خانم شعبانی 02833883 119 09120492318
خانم اباذری 02833883 117 09120832863

 

کارشناس فروش شماره تماس داخلی

شماره همراه

خانم شاکر 02833883 101 09120492315
آقای محمدی 02833883 103 09120818792
خانم کریمی 02833883 104 09120818791

دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.