2
5,100,000تومان 1 محصول
چرا شیشه سکوریت بخریم؟

چرا شیشه سکوریت بخریم؟


شیشه ها امروزه در انواع مختلفی تولید می شوند و هر یک از انواع شیشه ها کاربرد منحصر به فردی دارند. یکی از انواع شیشه ها، شیشه سکوریت نام دارند.

فروش شیشه سکوریت:

ردیف ضخامت(میلیمتر) نام کالا استعلام قیمت
شیشه 4 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 6 میل سکوریت سفید قیمت: تماس
شیشه 6 میل سکوریت برنز قیمت: تماس
شیشه 8 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 8 میل سکوریت سفید قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت آبی قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت برنز قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت دودی قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت برفی قیمت: تماس

یکی از نکات بسیار مهمی که باید بدانید، این است که شیشه سکوریت از نظر ظاهری تفاوتی با شیشه معمولی ندارد و در واقع مهم ترین ویژگی آن ها تحمل وزن این شیشه ها است که به نسبت شیشه های معمولی بسیار بیشتر بوده و همین موضوع باعث محبوبیت شیشه سکوریت شده است.
اولین شیشه نشکن در دنیا در سال 1929 تولید شد و با توجه به پیشرفت های حوزه ساخت شیشه در زمینه تولید شیشه سکوریت نیز شاهد پیشرفت های چشمگیری در سال های اخیر هستیم.


در کشور ما نیز 50 سال پیش اولین کارخانه شیشه سکوریت فعالیت خود را آغاز کرد. در آن زمان برای تولید شیشه سکوریت لازم بود تا مراحل بسیار زیادی به صورت دستی انجام شود، اما در حال حاضر شاهد استفاده از دستگاه های دیجیتالی برای تولید این شیشه ایمنی هستیم.


اولین کارخانه ای که در ایران اقدام به تولید شیشه های سکوریت و نشکن کرد، برند میرال بود. به مرور زمان و با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شاهد ورود ماشین آلات جدید و مدرنی به داخل کشور بودیم و همین موضوع باعث شد تا برندهای بسیار زیادی در حال حاضر در داخل کشور اقدام به تولید شیشه های نشکن استفاده کنند.

                                                    خرید بهترین برند شیشه سکوریت


در حال حاضر نیز ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های این دسته از شیشه در خاورمیانه و آسیا شناخته می شود و محصولات تولید شده توسط برندهای ایرانی به کشورهای مثل گرجستان، عمان، قطر و... صادر می شوند.

تفاوت شیشه معمولی و شیشه سکوریت:

اگر بخواهیم نگاهی به مهم ترین شباهت ها و تفاوت هایی که بین شیشه سکوریت و شیشه خام وجود دارد بیاندازیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تفاوت:

اولین تفاوت اساسی که بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی وجود دارد در تحمل حرارتی آن ها است. شیشه های سکوریت به نحوی تولید می شوند که تا دمای 300 درجه سانتی گراد تحمل گرمایی داشته باشند.
این در حالی است که شیشه های خام حداکثر می تواند تا 60 درجه سانتی گراد گرما را تحمل کنند. به همین دلیل می توان گفت که شیشه های سکوریت حدوداً مقاومت حرارتی 5 برابری نسبت به شیشه های خام و معمولی دارند.
تفاوت دیگری که بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی وجود دارد در ضربه پذیری است. شیشه های سکوریت می توانند ضربه ای 7 برابر قوی تر از تحمل شیشه های خام را دریافت کرده و نشکنند.
همین موضوع باعث شده تا مقاومت شیشه های سکوریت در برابر ضربه، باد، تگرگ، برف، حرارت و... به نسبت شیشه های خام بسیار بالاتر باشد. یکی از تفاوت های بسیار مهمی که شیشه های سکوریت دارند این است که از لحاظ ظاهر در صورتی که نیروی بسیار زیادی به آن وارد شده و شیشه بشکند، شاهد پودر شدن و تبدیل شدن شیشه به قطعات خورد شده بسیار کوچک و غیر برنده هستیم.
این در حالی است که اگر شیشه های معمولی خورد شده و بشکنند حالت بسیار تیزی پیدا می کنند که برخورد آن به بدن افراد می تواند باعث نفوذ شیشه به بدن و آسیب جدی شود.
شیشه های خام این قابلیت را دارند تا به دفعات آن ها را برش کاری کرد. از سوی دیگر شیشه های سکوریت غیر قابل برش کاری هستند. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که شیشه های خام امکان ابزار زنی دارند و می توان آن ها را با دستگاه های مختلف تغییر داد. این در حالی که شیشه های سکوریت قابلیت ابزار زنی ندارند و به محض ورود به دستگاه دیاموند پودر می شوند.

شباهت:

در این بخش نگاهی به شباهت های بین شیشه سکوریت و شیشه خام می اندازیم.

اولین بخش تشابه در این دو نوع شیشه وزن آن ها است. در واقع اگر یک شیشه سکوریت را از یک شیشه معمولی در سایز مشخص وزن کنید، هیچ تفاوتی بین آن دو وجود ندارد.

از نظر ظاهری نیز هیچ تفاوتی بین یک شیشه سکوریت و یک شیشه های معمولی وجود ندارد و ظاهر این دو کاملا یکسان است. حتی از نظر ضخامت نیز شاهد وضعیت یکسانی بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی هستیم.

چرا شیشه سیکورت با ورود به دستگاه دیاموند پودر میشود؟

برای پاسخ دادن به این سوال باید گفت که مهم ترین نقطه ضعف شیشه های سکوریت در لبه آن ها است و به همین دلیل شاهد پودر شدن این شیشه ها هستیم.

از لحاظ قیمت شیشه های خام بسیار ارزان تر از شیشه های سکوریت هستند، در واقع اگر بخواهید اقدام به خرید شیشه سکوریت کنید باید بین 1.5 تا 4 برابر نسبت به شیشه های معمولی هزینه پرداخت کنید.

                               بیشتربخوانید: شیشه سیمی چه نوع شیشه ای است؟

قیمت-سکوریت-شیشه
قیمت شیشه سکوریت

شرکت نوین الماس کاسپین پدیده پاسارگاد نماینده فروش جام های شیشه و فعال در حوزه فروش ابزار شیشه بری، ملزومات شیشه دوجداره، چسب های صنعتی، ساختمانی و خودروئی، جام های آینه، شیشه های مات، شیشه های دوجداره، انواع شیشه رفلکس و دیگر شیشه های ساختمانی در میان دیگر رقیبان می باشد که توانسته است با افتخار عنوان جوانترین و فعالترین تیم فروش را در کشور از آن خود کند. هم چنین جهت سفارش انواع بلوک های رنگی، طلق های پلی کربنات، ابزار و هرآن چه که در صنعت شیشه مورد نیازتان می باشد باشماره های موجود بر روی سایت تماس بگیرید.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.