پروفیل گالوانیزه چیست؟
پنجره های upvc یکی از مدرن ترین محصولات در صنعت ساختمان سازی می باشند که بهبود در کیفیت تولید ساختار این محصولات تاثیر مستقیمی در افزایش طول عمر و ماندگاری آن ها دارد.
پروفیل گالوانیزه نیز یکی از فاکتورها و پارامترهای بسیار موثر در افزایش کیفیت ساختار درب و پنجره یو پی وی سی به شمار می رود.
کارایی پروفیل گالوانیزه در پنجره دوجداره چیست؟
برای پاسخ به این سوال و آشنایی بیشتر با این قطعه کاربردی به معرفی و بررسی مزایای استفاده از آن در پنجره دوجداره می پردازیم:
گالوانیزه در اصطلاح ستون فقرات و یا پایه های بنیادی پروفیل های پنجره دوجداره می باشد.
همانطور که از تعریف این قطعه پیداست استحکام بخشی و الزام وجود گالوانیزه در پروفیل ها غیر قابل انکار و ضروری به شمار می رود.
گالوانیزه به مقطع فلزی گفته می شود که از آن در صنعت ساخت و ساز به ویژه در درب و پنجره بهره می گیرند. این قطعه از آهن پوشیده شده با فلز روی تولید می گردد.
به فرآیندی که در آن از یک پوشش فلزی چون روی برای محافظت از پروفیل های فولادی استفاده می شود، گالوانیزاسیون می گویند. این عمل به منظور جلوگیری از زنگ زدگی بر روی فلزات اعمال می شود.
پروفیل گالوانیزه در واقع قطعاتی یو((U)) مانند می باشند که با پیچ هایی در پروفیل یو پی وی سی قرار گرفته و به آن ها متصل می شوند.
پروفیل های یو پی وی سی معمولاً از ترکیبات پلیمری تولید می شوند به همین خاطر توانایی حمل بار و فشار زیاد را ندارند.
پروفیل های گالوانیزه راه حلی برای رفع این مشکل در میان تولیدکنندگان می باشد که با قرار گرفتن در میان پروفیل یو پی وی سی، استقامت پنجره های دوجداره را نیز افزایش می دهند.
نصب استاندارد پنجره upvc چگونه می باشد؟
کاربرد پروفیل گالوانیزه چیست؟
به جرات می توان گفت یکی از با دوام ترین و اقتصادی ترین محصولات مورد استفاده برای افزایش دوام پنجره های دوجداره پروفیل های گالوانیزه می باشند.
از رایج ترین کاربردهای این مقاطع:
• ایستگاه های اتوبوس
• فرودگاه ها
• کارگاه ها
• ساختمان ها
• خطوط انتقال ارتباطات
• پنجره های یو پی وی سی
همچنین پروفیل گالوانیزه یکی از قطعات بسیار مهمی است که به عنوان ابزاری برای مقاوم سازی و تقویت قاب در پنجره های یو پی وی سی در انواع ضخامت و سایزهای متفاوت در داخل پروفیل های یو پی وی سی استفاده می شوند.
مزیت پروفیل گالوانیزه چیست؟
پروفیل های گالوانیزه که در جهت تقویت استقامت ساختاری پنجره نصب می شوند مانع تغییر فرم قاب در پنجره های یو پی وی سی می گردند.
و لازم به ذکر است که در صورت نبود این قطعه احتمال دفرمه شدن و یا تغییر فرم پروفیل وجود دارد. به بیانی دیگر استفاده از پروفیل های گالوانیزه علاوه بر جلوگیری از هرز شدن پیچ ها و افتادگی بازشوی پنجره ها، مقاومت در و پنجره های ساخته شده را نیز افزایش می دهند.
رگلاژ پنجره دوجداره چگونه انجام می شود؟
ابعاد پروفیل گالوانیزه چگونه می باشد؟
استفاده و نصب درب و پنجره دوجداره در دوره های اخیر افزایش یافته است از این رو تولیدکنندگان برای رفع تقاضای بازار، این محصولات را در رنگ ها و انواع متفاوتی تولید و روانه بازار می کنند.
پس در نظر داشته باشید که ضخامت پروفیل گالوانیزه نیز با توجه به افزایش ابعاد پنجره و یا ارتفاع محل نصب پنجره افزایش می یابد چرا که ابعاد درب و پنجره دوجداره بر اساس ارتفاع محل نصب تغییر می یابد.ضخامت گالوانیزه متغیر می باشد و تابع محل کاربرد پنجره است.
بنابراین اگر در ساختمان از گالوانیزه با ضخامت نامناسب استفاده شود شاهد دفرمه شدن پروفیل، نفوذ آب، عدم استحکام درب و پنجره دوجداره در برابر فشار و نشست لنگههای بازشو پنجره خواهیم بود.
عواقب عدم استفاده از گالوانیزه در پروفیل یو پی وی سی چیست؟
آیا تا به حال پنجره های دوجداره ای که دچار افتادگی شده اند دقت کرده اید؟
برخی از قاب های پنجره های دوجداره پس از نصب در مدت زمان کوتاهی خم شده و تغییر شکل می یابند.
یکی از اصلی ترین عوامل شکستگی پروفیل پنجره یو پی وی سی و یا افتادگی لنگه پنجره، کیفیت پایین گالوانیزه موجود در پروفیل های پنجره و یا عدم وجود آن ها می باشد.
• پس از نصب در مدت زمان کوتاهی پنجره دچار تابیدگی می شوند.
• یراق آلاتی که باید پیچ آنها در گالوانیزه باشد، دیگر توانایی نگهداشتن لنگه را نداشته و لنگه از جای خود جدا میشود.
• عدم استفاده از پروفیل های گالوانیزه در پنجره های دوجداره سبب صرف هزینه های سنگین و تعویض پنجره های دوجداره می شود.
ارسال دیدگاه
فیلدهای ضروری با علامت