2
5,100,000تومان 1 محصول
کارایی حفره در پروفیل یو پی وی سی

کارایی حفره در پروفیل یو پی وی سی

پروفیل‌های (یو پی وی سی) نسل جدیدی از محصولات در عایق سازی درب و پنجره های دوجداره می باشند.

ساختار پروفیل‌های (یو پی وی سی) در درب و پنجره های دوجداره ترکیبی از دیواره، کانال و حفره هایی می باشند که به صورت عرضی و طولی به هم پیوسته شده اند. این پیوستگی تاثیر بسزایی در سبک شدن وزن سازه پروفیل درب و پنجره دوجداره دارد.

همانطور که میدانید در طراحی سازه های ساختمانی استفاده از فضاهای خالی که سازه را تبدیل به باکس های تو خالی میکند، علاوه بر کاهش وزن کلی حجم سازه، مقاومت و استحکام کلی پنجره را نیز افزایش می دهد.

کارایی حفره در پروفیل (یو پی وی سی) چیست؟

با اضافه شدن هر کانال به شبکه داخلی تشکیل دهنده ساختار پروفیل‌های یو پی وی سی یک سد بسیار مقاوم در برابر انتقال حرارت، صدا و برودت در این نوع محصولات به وجود می آید.

به طور کلی هر چه ضخامت لایه های پروفیل‌ بیشتر باشد، وزن آن بیشتر شده و در نتیجه تحمل بار آن نیز افزایش می یابد. 

به عنوان مثال وزن پروفیل‌های پنج کاناله اندکی بیش از دیگر پروفیل‌ها می باشد و برای آن که پنجره‌ شما بهتر و با دوام‌ بیشتری کار کند نیاز است که به هنگام نصب از لولاهای قوی تری استفاده کنید.

پروفیل های پنج کاناله علی رغم کیفیت بالایی که دارند قابلیت استفاده و اجرا در هر پنجره یو پی وی سی را ندارند، مثلاً در پنجره های کشویی کمتر پیش می آید که بتوان از پروفیل‌های پنج کاناله استفاده کرد.

همچنین کیفیت، عملکرد و کارایی این پروفیلها با نظر به تعداد کانال و عایق بندی بیشتری که دارند، بسیار بهتر از انواع دیگر این محصولات می باشد.

دقت داشته باشید که هر چه ضخامت پروفیل بیشتر باشد، تعداد حفره یا کانال های موجود در آن نیز بیشتر می شود و در نهایت تعدد حفره به عایق بودن و استقامت پروفیل کمک فراوانی می کند. 

در ادامه برای واضح تر شدن مطلب به معرفی پروفیل‌های یو پی وی سی، ویژگی و خصوصیات فنی آن ها بپردازیم:

نحوه نصب استاندارد پنجره upvc

پروفیل (یو پی وی سی) چیست؟

پروفیل (یو پی وی سی) ماده ای پلیمری از ترکیب پلی وینیل بوتیرال می باشد. این ماده از نفت خام، اتیلن، نمک و کلر به دست می آید و از طریق پلمریزاسیون کلر، اتیلن و وینیل کلرید با هم ترکیب و پلی وینیل کلرید یا به صورت خلاصه (پی وی سی) به دست می آید که ماده ای پلاستیکی و قابل ارتجاع است.

(یو پی وی سی) مخفف عبارت unplasticzed chloride می باشد که عمده این ترکیب را polyvinyl chloride و یا به اصطلاح پودر pvc تشکیل می دهد. 

به منظور افزایش استحکام و ایجاد مزیت های لازم در این محصولات علاوه بر پودر پی وی سی مواد افزودنی دیگری مانند تثبیت کننده ها، پرکننده ها، ضربه گیرها و همچنین رنگ های صنعتی و ...... با هم ترکیب می شوند.

سپس ماده جدیدی به دست می آید که به آن ماده غیر پلاستیکی، (یو پی وی سی) می گویند.

هر یک از این مواد به منظور خاصی مورد استفاده قرار می گیرند که هر یک را به صورت جداگانه بررسی می کنیم:

• پر کننده ها: این مواد سبب استحکام و سختی پروفیل یو پی وی سی می شوند.
 تثبیت کننده ها: ثبات دهنده ها باعث ایجاد مقاومت حرارتی در پروسه تولید و همچنین مقاومت محصول نهایی در برابر حرارت محیط می شوند.
 ضربه گیر ها: ضربه گیرها یا مقاومت دهنده ها باعث ایجاد خواص مکانیکی در محصول می شوند و مقاومت یو پی وی سی را در برابر ضربه و چکش خواری افزایش داده و باعث افزایش انعطاف پذیری آن می گردند.
 رنگ های صنعتی: رنگدانه ها بخشی از ترکیبات این محصول می باشند که سبب تغییر رنگ و تنوع در ظاهر محصول نهایی خواهند شد. عدم وجود هر یک ازافزودنی ها و یا تغییر میزان بکار رفته در فرمولاسیون، می تواند خواص محصول نهایی تولید شده را بشدت تحت تاثیر قراردهد.

دلایل زرد شدن پنجره پی وی سی

مزایای پروفیل یو پی وی سی:

پروفیل یو پی وی سی یکی از بهترین مواد اولیه در ساخت درب و پنجره های دوجداره می باشد. این محصول علی رغم زیبایی و جلوه چشمگیری که دارد، سبب تقویت تمامیت پنجره دوجداره و استحکام آن نیز می شود.

در اینجا به معرفی برخی از مزایای این محصول می پردازیم:

• استحکام بالا
• سهولت در نصب
• مقاوم در برابر نفوذ باران
• قابلیت انعطاف پذیری بالا
• مقاوم در برابر زنگ زدگی
• سبک و در عین حال مقاوم
• عایق در برابر نفوذ گرد و غبار
• قابلیت بازیافت و جلوگیری از ایجاد آلودگی زیست محیطی


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.