2
5,100,000تومان 1 محصول
چرا پروفیل یو پی وی سی زرد می شود؟

چرا پروفیل یو پی وی سی زرد می شود؟

زردشدگی پروفیل های یو پی وی سی:

پروفیل های یو پی وی سی یکی از پر استفاده ترین پروفیل های پنجره در حال حاضر می باشد. این پروفیل از جنس upvc و دارای قابلیت ها و کاربردهای بسیار مهمی می باشد که در اوج زیبایی و استحکام ساخته می شود. مقاومت در برابر حرارت و سایر قابلیت های فیزیکی و شیمیایی، این پروفیل را به گزینه ای مناسب برای خریداران تبدیل کرده است. 

آیا امکان تغییر رنگ پروفیل در پنجره های یو پی وی سی وجود دارد؟

شاید شما هم تغییر رنگ و یا زرد شدن پروفیل های یو پی وی سی را در درب و پنجره ساختمان خود مشاهده کرده و با این مشکل مواجه شده باشید!!!

پروفیل های سفید رنگ برخی پنجره ها علی رغم هزینه ای که برای خرید آن پرداخت می کنیم، پس از چند سال به مرور زمان، از رنگ سفید به حالت کرم و یا زرد تبدیل می شوند.

در این مطلب می خواهیم اطلاعات مختصری در خصوص تغییر رنگ پروفیل های یو پی وی سی و راه حل های آن، در اختیار شما قرار دهیم.

دلایل زردشدگی پروفیل های upvc چیست؟

1. عدم استفاده از اکسید تیتانیوم در ساخت پروفیل
2. قرارگیری در برابر اشعه مستقیم آفتاب
3. عدم استفاده از میزان غلظت مناسب تیتانیوم در ساخت پروفیل
4. تابش بیش از حد اشعه ماوراء بنفش

•    مواداولیه پروفیل یو پی وی سی چیست؟

تیتان یا دی اکسید تیتانیوم، نوعی نقش تثبیت کنندگی در این محصولات را ایفا می کند. کیفیت و ویژگی های این ماده ، تعیین کننده میزان ثبات رنگ پروفیل خواهد بود. این ماده بر اساس فرمولاسیون خاصی ساخته می شود و باید مشخصات ویژه ای داشته باشد. 

آیا می توان ماده دیگری را جایگزین دی اکسید تیتانیوم کرد؟

در پاسخ باید بگوییم تیتان، مواد جایگزین دیگری نیز در بازار دارد که از عناصر یکسانی تشکیل شده باشند اما صرفاً این ماده مناسب استفاده در تولید پروفیل یو پی وی سی می باشد چرا که دیگر عناصر از لحاظ برخی استاندارد ها کاملاً مردود شناخته شده اند.
پروفیل هایی که دارای تاییدیه مرکز تحقیقات و استاندارد نیستند به هیچ وجه نمی توانند جلوی نور خورشید دوام آورده و تغییر رنگ ندهند، پس توصیه می شود قبل از خرید، درباره برند و کیفیت پروفیل حتما تحقیق کنید.

    اگر دقت کرده باشید در پاراگراف بالا یکی از دلایل این پدیده ناگوار را بیان کردیم که قرار گیری طولانی مدت در برابر نور خورشید می باشد.

    دلیل دیگر زرد شدن پنجره یو پی وی سی، استفاده غیر استاندارد از خود دی اکسید تیتانیوم است. غلظت نامناسب از ترکیب دی اکسید تیتانیوم در تولید یو پی وی سی باعث زرد شدن پنجره یو پی وی سی و همچنین موجب بروز مشکلات دیگری از قبیل تغییر فرم، قدرت مکانیک و مقاومت شیمیایی آن خواهد شد.

متاسفانه گاهاً کیفیت پروفیل ها نیز در هنگام تولید تغییر می کند و علت بالا و پایین شدن این کیفیت رابطه مستقیمی با مواد و میزان استفاده از مواد خالص در هنگام تولید پروفیل ها می باشد.

از کجا بفهمیم تغییر رنگ به وجود آمده ناشی از کدام عامل است؟

مشاهده موارد زیر می تواند  تغییر رنگ ناشی از کاهش دی اکسید تیتانیوم یا نوع فرمولاسیون آن ها باشد:

    پنجره ها یا درب های نصب شده در ضلع غربی و جنوبی ساختمان از تغییر رنگ بیشتری برخوردار باشند.

    سطوح زیر لاستیک ها و نوارهای درزبندی کاملا سفید باشند.

    در پنجره های ساختمان های مجاور شما شرایط مشابهی دیده نشود.

    قسمت های زیرین پنجره زردی بیشتری نسبت به قسمتهای بالایی داشته باشند.

    در زردی فرمولاسیون، زردی تقریبا در یک سطح 10 سانتی متری کاملا یکنواخت است اما در زردی آلودگی، لکه های قطرات کثیفی دیده می شود.

•    تابش بیش از حد اشعه ماوراء بنفش نیز تاثیر بسزایی در این زرد شدگی دارد.

جالب است بدانید این محصول یک ماده انعطاف پذیر می باشد چرا که علاوه بر ساخت و تولید درب و پنجره های دوجداره برای تولید درب های ضد آب و لوله هایی با کاربردهای متفاوت نیز استفاده می گردد.

پس در نتیجه زمانی که مواد اولیه پروفیل ها بر اساس فرمولاسیون آن ها نباشد و یا تولیدکنندگان از منابع دیگری برای ساخت این محصولات استفاده کنند، پروفیل های upvc کیفیت آنچنانی نخواهند داشت و پس از مدتها زرد شده و رنگ کدر به خود می گیرند.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.