
قیمت شیشه لمینت 1403 از کارخانه(بارگیری تا نصب)
شیشه لمینت یکی از ایمنترین و مقاومترین انواع شیشههای ساختمانی است که با استفاده از چند لایه شیشه و یک لایه طلق PVB به یکدیگر متصل میشود. این نوع شیشه به دلیل ویژگیهای خاص خود، مانند عدم خرد شدن هنگام برخورد با ضربه و چسبیدن قطعات شکسته به لایه پی وی بی، ایمنی بالایی دارد. به این ترتیب، خطرات ناشی از شکستن شیشه به حداقل میرسد و در مکانهایی مانند نماهای ساختمان، پلهها و دربهای شیشهای، کاربرد زیادی پیدا میکند.
در شیشه لمینت، ضخامت لایههای طلق پی وی بی میتواند متفاوت باشد. این لایهها تحت فشار و گرما به هم متصل میشوند و به شیشه خاصیت مقاومتی و ایمنی بیشتری میدهند.
قیمت شیشه لمینت:
قیمت شیشههای لمینت به تعداد لایههای پی وی بی، ضخامت شیشه و ضخامت لایههای پی وی بی بستگی دارد. هرچه ضخامت شیشه افزایش یابد، قیمت شیشه لمینت نیز به طور مستقیم بیشتر میشود. این نوع شیشه به دلیل استفاده از لایه پلیمری، قیمت بالاتری نسبت به شیشههای معمولی دارد و همچنین از کیفیت و ایمنی بالاتری برخوردار است.
علاوه بر این، کرایه حمل و اجرت نصب شرکت نوین الماس به هزینه نهایی افزوده میشود. قیمت شیشه لمینت معمولاً بر اساس لایههای شیشه و PVB موجود در شیشههای سکوریت محاسبه میشود. شرکت نوین الماس شیشههایی با قیمت مناسب برای ساختمان شما ارائه میدهد. برای اطلاع دقیق از قیمتها، به ویژه قیمت شیشه لمینت، میتوانید با شماره 02833883 و داخلی همکاران فروش شیشه تماس بگیرید.
شیشه لمینت یکی از انواع شیشههای پرکاربرد است که برای مقاصد مختلف استفاده میشود. برای تشخیص شیشه لمینت، باید تفاوتها و شباهتهای آن را با دیگر انواع شیشهها بدانید. این نوع شیشه از نوع ایمنی است و به دلیل داشتن مقاومت بالا، جزو گزینههای محبوب محسوب میشود. شیشه لمینت از چند لایه شیشه تشکیل شده که بین هر لایه آن طلق PVB قرار دارد. این ساختار باعث افزایش مقاومت آن میشود و شیشه دیرتر از سایر شیشهها آسیب میبیند.
جهت دریافت قیمت شیشه ساده 1403 کلیک کنید.
قیمت شیشه لمینت قزوین:
شیشه لمینت با نظر به موارد نام برده و ویژگی های منحصر به فردی که دارد توسط صنعتگران و متخصصان حرفه ای قیمت گذاری می شوند و این قیمت ها با توجه به کیفیت و برند شرکت تولیدکننده شیشه لمینت افزایش می یابد.
شیشه قزوین یکی از معتبرترین تولیدکنندگان شیشه لمینت در سراسر ایران می باشد که توانسته شیشه های لمینت را با بالاترین کیفیت و شفافیت تولید و روانه بازار کند.
کیفیت و درجه مقاومت شیشه لمینت قزوین یکی از ویژگی های بخصوص این محصول است که زبانزد نمایندگان و مشتریان شیشه لمینت می باشد.
شیشه لمینت چیست؟
شیشه لمینت همانطور که بالا گفتیم به شیشههایی گفته میشود که با استفاده از طلقهای شفاف پلیمری به نام پلیوینیلبوتیرال (PVB) تولید و فرایند تولید شیشههای لمینت به این صورت است که شیشهها و طلقهای PVB در محیطی کاملاً ایزوله درون دستگاهی به نام اتوکلاو قرار میگیرند و تحت دما قرار میگیرند تا شیشه و طلق به طور کامل به هم بچسبند. حضور این طلقها بین لایههای شیشه باعث میشود که شیشه پس از شکست، از هم فرو نریزد و به طلق بچسبد.
شیشههای لمینت نسبت به انواع دیگر شیشهها ایمنی بیشتری دارند. این نوع شیشهها معمولاً در شیشه جلوی خودروها استفاده میشوند و در تصادفات شدید، حتی اگر شیشه بشکند، طلق باعث میشود که قطعات شیشه جدا نشده و به طلق بچسبند.
شیشههای لمینت میتوانند از شیشههای خام یا سکوریت تولید شوند که بسته به نیاز و کاربرد شیشه، با نظر کارشناسان در اختیار مشتریان قرار میگیرند. این شیشهها میتوانند از 2 لایه شیشه 4 میلیمتر تا 5 لایه شیشه 10 میلیمتر تولید و عرضه شوند.
موارد استفاده از شیشه لمینت:
• شیشه فرودگاه
• شیشه کف های دکوراتیو ساختمان
• شیشه طلافروشی
• ویترین صرافی ها
• اماکن اداری
• اماکن تجاری
• فروشگاه های زنجیره ای
شیشه لمینت یکی از انواع شیشههای مقاوم است که کاربردهای گوناگونی دارد. در ادامه، به برخی از مهمترین کاربردهای آن اشاره میشود.:
1. دربها و پنجرهها: شیشه لمینت در ساخت دربها و پنجرهها بهویژه در دربهای خروجی و پنجرههای نزدیک به سطح زمین به کار میرود. این شیشه علاوه بر ایمنی بیشتر، زیبایی چشمنوازی در دکوراسیون ایجاد کرده و به صرفهجویی در مصرف انرژی کمک میکند.
2. شیشه جلوی خودرو: به دلیل مقاومت بالای این نوع شیشه، از آن در ساخت شیشه جلوی خودروها استفاده میشود.
3. آکواریومها: شیشه لمینت در کف آکواریومها نیز کاربرد دارد. این شیشه با کیفیت بالا از شکستن ناگهانی جلوگیری کرده و ایمنی بیشتری برای ماهیها و افراد اطراف فراهم میآورد.
4. صفحه نمایشها: برای ساخت صفحه نمایش مانیتورها و گوشیهای موبایل از شیشه لمینت بهره گرفته میشود..
5. ساختمانها و بانکها: این نوع شیشه در ساختمانهای اداری، تجاری و بانکها نیز به کار میرود، هرچند شیشه سکوریت نیز در این فضاها کاربرد دارد.
ساختار شیشه لمینت:
شیشه لمینت از چند لایه شیشه تشکیل شده که معمولاً از شیشههای نشکن مانند شیشه سکوریت هستند. این لایهها توسط لایه PVB لایه ها تحت فشار و حرارت به یکدیگر متصل میشوند. یکی از ویژگیهای این ساختار این است که در صورت شکسته شدن، قطعات شیشه به هم چسبیده و از پخش شدن آن جلوگیری میشود. این ویژگی به دلیل مقاومت بالای لایه PVB است که علاوه بر جلوگیری از پخش شدن قطعات شیشه، از ایجاد لبههای تیز نیز جلوگیری میکند. در بسیاری از موارد برای افزایش امنیت و مقاومت، از ترکیب شیشههای لمینت و سکوریت به طور همزمان استفاده میشود.
در فرآیند تولید شیشه لمینت یا هر نوع شیشه با ایمنی بالا، عوامل مختلفی بر هزینهها تأثیر میگذارند، از جمله:
• مقاومت در برابر نور خورشید
• ضخامت شیشه لمینت
• رنگهای مختلف
• اشکال غیر استاندارد
تمامی این موارد بر هزینه تولید شیشههای ایمن تأثیر دارند.
ضخامت شیشه لمینت چقدر است؟ اچ3
ضخامت شیشه لمینت معمولاً بسته به نیاز و کاربرد آن متغیر است، اما به طور کلی، ضخامت شیشه لمینت بین 6 میلیمتر تا 12 میلیمتر است. در برخی موارد خاص، میتوان ضخامتهای بیشتری نیز برای شیشههای لمینت در نظر گرفت. این ضخامتها ممکن است با توجه به تعداد لایههای شیشه و نوع لایه پی وی بی تغییر کنند تا ویژگی های امنیتی و عایق بودن شیشه بهینه می شود.
تشخیص شیشه لمینت:
در هنگام تشخیص شیشه لمینت باید به این نکته توجه کنید که دربها و پنجرههایی که از این شیشه ساخته میشوند، دارای ایمنی بالایی هستند و به راحتی شکسته نمیشوند. همچنین، اگر کسی قصد داشته باشد با شکستن این شیشه وارد خانه شما شود، باید آن را بشکند که این کار هم بسیار دشوار است و هم صدای زیادی ایجاد میکند. بنابراین، شیشه لمینت میتواند به نوعی نقش دزدگیر را برای خانه شما ایفا کند!
یکی دیگر از راههای تشخیص شیشه لمینت، صدای متفاوت آن هنگام شکستن است. بسته به کیفیت ورقههای شیشهای استفادهشده در ساخت این نوع شیشه، صدا و مقاومت آن متفاوت خواهد بود. برای تمایز شیشههای لمینت از شیشههای سکوریت، باید به تغییر شکل شیشه پس از شکستن توجه کنید.
شیشه لمینت از چند لایه شیشه تشکیل میشود. این لایهها میتوانند شیشههای نشکن همانند سکوریت باشند که توسط لایهای از PVB تحت فشار و حرارت به هم متصل میشوند. دلیل اینکه قطعات شیشه پس از شکستن در کنار هم باقی میمانند، مقاومت لایه PVB است که مانع از ریختن قطعات شیشه و ایجاد لبههای تیز میشود. در بسیاری از موارد، ترکیب شیشههای لمینت و سکوریت برای تضمین امنیت و مقاومت بیشتر استفاده میشود.
در تولید شیشه لمینت و یا هر نوع شیشه با ایمنی بالا، عواملی مانند مقاومت در برابر نور خورشید، ضخامت شیشه، رنگهای مختلف و اشکال غیر استاندارد تأثیرگذارند و باعث تغییر در هزینهها میشوند.
برای تشخیص شیشه لمینت، لازم است با ویژگیها، تفاوتها و شباهتهای آن با سایر انواع شیشه آشنا شوید: تشخیص شیشه لمینت چگونه است؟
• مقاومت در برابر ضربه: در صورت شکسته شدن شیشه لمینت، لایه PVB میانی مانع از پاشیدن قطعات خرد شده به اطراف میشود. این لایه با چسبیدن به قطعات شکسته، آنها را در کنار هم نگه میدارد و به این ترتیب خطر آسیب و جراحت به شدت کاهش مییابد.
• عایق صدا: شیشه لمینت به کاهش عبور صدا کمک میکند و این ویژگی برای ارزیابی ساختمانهای مدرن مسکونی بسیار حائز اهمیت است.
• نوع شیشه: لایههای شیشهای بهکار رفته در شیشههای لمینت میتواند از شیشههای معمولی، شیشه سکوریت، شیشه رنگی، شیشه فلوت و غیره باشد.
• ضخامت شیشه: شیشههای لمینت معمولاً از دو لایه تشکیل شده و ضخامت معمول ورقهای شیشه در این نوع شیشهها استفاده میشود. این شیشهها شفافیت خوبی دارند و مقاومت آنها در برابر ضربه چندین برابر بیشتر از شیشههای معمولی است. به همین دلیل، از آنها در ساخت شیشههای امنیتی استفاده میشود.
• ویژگی لایه PVB: لایه PVB به دلیل چسبندگی بالا، هنگام شکستن شیشه، قطعات شکستهشده را روی خود نگه میدارد و مانع از ریزش آنها میشود. این لایه انرژی ضربه را جذب کرده و به سرعت آن را در سطح خود پراکنده میسازد، که باعث حفظ ایمنی افراد داخل و خارج ساختمان میشود.
• ضخامت لایه PVB: این لایه میانی که معمولاً از طلق لمینت ساخته شده، قادر است در زمان شکسته شدن شیشه مانع از فروریختن قطعات و پراکندگی آنها شود.
• جلوگیری از ورود اشعه UV: شیشه لمینت با توجه به لایههای خاص خود، حدود 95٪ از نور ماوراءبنفش مضر را کاهش میدهد و در بسیاری از کاربردها از جمله فروشگاهها، برای جلوگیری از ورود نور و تأمین امنیت به کار میرود.
وقتی شیشه لمینت تحت ضربه قرار میگیرد لایه پی وی بی میانی از پاشیده شدن قطعات شیشه جلوگیری می کند. همچنین ضخامت این شیشه بستگی به تعداد لایهها دارد، که همین ویژگی موجب کاهش چشمگیر آسیبها و جراحتها میشود. این یکی از راههای اصلی تشخیص شیشه لمینت است.
ویژگی دیگری که شیشه لمینت دارد، قابلیت عایق بودن در برابر صدا است. به همین دلیل، استفاده از این شیشهها در ورودیها یا دیوارهای ساختمان باعث کاهش قابل توجه صدای داخل میشود. این ویژگی به شما کمک میکند تا شیشههای لمینت را از دیگر انواع شیشهها تشخیص دهید.
شیشه لمینت 10 میل:
شیشه لمینت 10 میل یکی از ضخامت های پرفروش شیشه های لمینت می باشد. شیشه 10 میل برای ساخت شیشه های خودرو، شیشه درب و پنجره های ساختمانی و شیشه های آکواریوم مورد استفاده قرار می گیرد.
شیشه لمینت همانطور که گفتیم چند لایه می باشد و ضخامت های متفاوتی دارد.
ترکیب شیشه لمینت فرمول های متفاوتی دارد و در ابعاد و ضخامت مورد نیاز مشتری تولید می شود.
هنگام ساخت شیشه های لمینت 10 میل، دو لایه شیشه 5 میل و طلق میانی آن ها با استفاده از ابزارساخت شیشه 10 میل در کنار یکدیگر قرار می گیرند و در نهایت شیشه لمینت 10 میل در ابعاد مورد نظر مشتری تولید می شود.
ابزار مورد نیاز برای ساخت شیشه لمینت 10 میل:
• تراش
• دیاموند
• لول ساده
• لول براق
• لول تخت
• تراش انگشتی
• تراش سه پله
شیشه لمینت نشکن:
شیشه لمینت نشکن نوعی شیشه است که از ترکیب چند لایه شیشه و یک لایه میانی ساخته میشود. این لایه میانی معمولاً از طلق PVB (پلیوینیل بوتیرال) یا مواد مشابه ساخته شده که باعث میشود شیشه در صورت شکستن، از پخش شدن قطعات تیز و خطرناک جلوگیری کند. این نوع شیشه برخلاف شیشههای معمولی، پس از شکستگی، به تکههای ریز و بدون لبههای تیز تبدیل میشود که به ایمنی بیشتری منجر میشود.
ویژگی اصلی شیشه لمینت نشکن، استحکام و امنیت بالای آن است. لایه میانی به قدری محکم است که حتی در صورت شکستن شیشه، تکههای آن به هم متصل میمانند و از ریزش قطعات شیشه به بیرون جلوگیری میشود. این ویژگیها باعث میشود که شیشه لمینت نشکن در کاربردهایی مانند پنجرههای ایمنی، درهای شیشهای، ویترینهای فروشگاهها و خودروها استفاده شود.
در نتیجه، شیشه لمینت نشکن در برابر ضربه، شکستگی و آسیبهای ناشی از فشارهای خارجی مقاومت بالایی دارد و علاوه بر ایمنی بیشتر، خواص عایق صوتی و حرارتی نیز دارد.
برای قیمت شیشه سکوریت قزوین کلیک کنید.
شیشه لمینت سکوریت:
شیشه لمینت سکوریت نوعی شیشه فرآوری شده با روش های حرارت دهی و طلق پی وی بی میانی آن ها می باشد.
شیشه لمینت سکوریت همانطور که از نامش پیداست در مقایسه با شیشه لمینت بسیار مقاوم و ایمن تر است چرا که علاوه بر فرآیند لمینت، عملیات حرارتی سکوریت اعمال می شود و شیشه لمینت سکوریت مقاومت شیشه را به میزان قابل توجه و فوق العاده یی افزایش می دهد.
توجه داشته باشید اگرنیاز به نصب شیشه برای مکان های حساس و ایمن داشته باشید بهتر است از شیشه های لمینت سکوریت استفاده کنید و مقاومت پروژه را دربرابر ضربه دوچندان کنید.
شیشه لمینت سکوریت نسبت به دیگر شیشه های معمولی فرآیند تولید پیچیده، زمان بر و بسیار پر هزینه می باشد ازاین رو قیمت نهایی شیشه افزایش می یابد.
قیمت: فرآیند تولید پیچیده تر باعث افزایش هزینه و قیمت این محصول نسبت به مدل های معمولی می شود.
خرید شیشه لمینت:
در بازار خرید شیشه لمینت، معمولاً شیشههایی با ضخامت 3 تا 5 میلیمتر عرضه میشود. انتخاب ضخامت مناسب بستگی به نوع استفاده و محل نصب دارد.
شیشه های لمینت با نظر به روش تولید و تنوع ضخامت های آن محبوب و قابل سفارش در سایزهای متفاوت با ابعاد غیر استاندارد می باشد.
در برخی موارد، از چند لایه شیشه بهطور ترکیبی بهرهبرداری میشود. برای ایجاد عایق در مدلهای چندجداره از طلق نیز استفاده کرد.
از مزایای شیشه لمینت دوجداره میتوان به افزایش ایمنی و بهبود عایق بودن در برابر انواع آلودگیها اشاره کرد که با افزایش ضخامت شیشه، این ویژگیها تقویت میشود.
جهت خرید شیشه لمینت وثبت سفارش شیشه لمینت در ابعاد استاندارد و غیر استاندارد با شماره های سایت تماس بگیرید.
کاربردهای بیشتر شیشه لمینت را بدانید.
شیشه دوجداره لمینت چیست؟
شیشه لمینت دوجداره ترکیبی از شیشه لمینت و شیشه دوجداره است که ویژگیهای هر دو نوع شیشه را در خود دارد. این شیشه از دو لایه شیشه به همراه یک لایه میانی (مانند پلیوینیل بوتیرال) تشکیل میشود که به منظور افزایش مقاومت و ایمنی طراحی شده است. علاوه بر این، فضای هوابند میان لایههای شیشه، نقش عایق حرارتی و صوتی را ایفا میکند.
ویژگی اصلی شیشه لمینت دوجداره، امنیت بالا و عملکرد عالی در عایقبندی است. این نوع شیشهها برای مکانهایی که نیاز به عایق صوتی و حرارتی همراه با ایمنی دارند، مناسب هستند؛ مانند ساختمانهای مسکونی، تجاری و ویترین فروشگاهها.
شیشههای دوجداره لمینت به دلیل ساختار چند لایهای که دارند، از دوام و ایمنی بالایی برخوردارند. اما یکی از عوامل اصلی مقاومت بالا، طلق PVB (پلیوینیل بوتیرال) است که در ساختار آن به کار رفته. شیشههای لمینت از چند لایه شیشه و یک لایه طلق PVB تحت فشار و دما مشخصی تولید میشوند. تعداد لایهها و ضخامت طلق بسته به نیاز و هدف مشتریان میتواند متغیر باشد. پرکاربردترین طلقهای موجود در بازار دارای ضخامتهای 0.38 میلیمتر، 0.76 میلیمتر و 1.36 میلیمتر هستند.
در حالی که شیشههای معمولی پس از شکستن به قطعات تیز و خطرناک تبدیل میشوند، شیشههای لمینت پس از شکستن، نه تنها خطرناک نیستند بلکه تیز نیز نمیشوند. لایه PVB میان لایهها پیوندی محکم ایجاد میکند و ساختار یکپارچه آن اجازه نمیدهد که قطعات شیشه خرد شوند و به طور ایمن در جای خود باقی میمانند.
قیمت شیشه لمینت با نصب:
همانطور که در بالا ذکر کردیم فرآیند تولید شیشه لمینت به گونه ای است که انجام تغییرات بعدی بر روی شیشه را غیر ممکن می سازد در نتیجه متخصصان باید در عملیات نصب دقت کنند. اگر مطالب دیگر نوین الماس را مطالعه کرده باشید قطعاً در مورد شیشه های سکوریت و نحوه تولید آن ها اطلاعاتی دارید چرا که شیشه های سکوریت همانند شیشه های لمینت طراحی و تولید می شوند و پس از تولید قابلیت تغییر ابعاد ندارند. اگر دقت لازم در حین نصب این نوع شیشه ها صورت نگیرد ترک هایی بزرگ در قسمت عرضی شیشه رخ می دهد. یکی از نکاتی که در نصب شیشه های لمینت اهمیت فروانی دارد نوع و ضخامت شیشه لمینت می باشد. ابزار و یراق قابل استفاده برای شیشه های لمینت نیز با توجه به ضخامت شیشه های لمینت انتخاب می شود.
ارسال دیدگاه
فیلدهای ضروری با علامت