2
5,100,000تومان 1 محصول
ثبت نام تولیدکنندگان در سامانه جامع تجارت

ثبت نام تولیدکنندگان در سامانه جامع تجارت

تولیدکنندگان چگونه در سامانه جامع تجارت ایران ثبت نام کنند؟

بنابر خبر قبل که پیرامون معرفی سامانه جامع تجارت ایران منتشر شد، در این مطلب می خواهیم به ذکر نحوه ی استفاده ی کاربر از سامانه جامع تجارت و به صورت جزئی تر، تولیدکنندگان بپردازیم.

همانطور که گفتیم سامانه جامع تجارت ایران، بستری برای جلوگیری از  قاچاق کالا و ارز در کشور می باشد و تمامی اهداف این سامانه به منظور شفافیت در انجام معاملات و بررسی دقیق کالاهای موجود در کشور علی الخصوص کالاهای اساسی، برنامه ریزی و طراحی شده است.

در ابتدا باید به نحوه ی شروع و انجام فعالیت توسط تمامی کاربرانی که از این سامانه استفاده می کنند، بپردازیم:

کاربر برای استفاده از سامانه جامع تجارت ، چگونه باید فعالیت خود را آغاز نماید؟

پس از ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت، نقش پایه ی حقیقی برای شخص ایجاد می‌شود. درصورتی‌که نوع فعالیت کاربر به‌صورت حقوقی باشد، برای ادامه کار ابتدا باید معرفی شرکت انجام شود و نقش پایه ی حقوقی دریافت گردد.

پس‌ازآن برای تعریف نقش تاجر، با نقش پایه ی حقیقی/حقوقی و منوی عملیات پایه، بارگذاری صلاحیت‌ها، استعلام نقش تاجر و انتخاب گزینه ی «فعالیت تجاری جدید» اطلاعات خواسته‌شده را مشخص می‌نماید و پس از ثبت، نقش تاجر حقیقی/حقوقی برای وی ایجاد می‌شود.

تولیدکننده در سامانه تجارت داخلی چگونه شروع به فعالیت می‌کند؟

تولیدکننده ابتدا باید از منوی «اظهار تولید» تولیدات خود را اظهار نماید تا برای وی موجودی ثبت شود. سپس فروش این موجودی را از منوی انتقال مالکیت ثبت می‌کند.

درصورت بروز اشتباه در مراحل ثبت اظهار تولید، کاربر باید چه اقدامی انجام دهد؟

معمولاً در مراحل اظهار تولید، کاربران یا تعداد را اشتباه می کنند یا شناسه کالا را به درستی وارد نمی کنند. درصورتی‌که تعداد اظهارشده کمتر از تعداد تولید یا واردات باشد، باید تعدادی که کم واردشده را در سند دیگری ثبت کند. مثلاً اگر تعداد واقعی 100 واحد باشد و در اظهار 70 واحد وارد کرده است، اظهار تولید دیگری به تعداد 30 واحد ثبت کند و در شرح تولید یا واردات، علت این کار را توضیح دهد. اما اگر تعداد اظهارشده، بیشتر از تعداد واقعی باشد و یا اینکه شناسه کالا را اشتباه وارد کرده باشد، باید یک اظهار تولید جدید با تعداد و شناسه صحیح ثبت کند و در تماس با کارشناس سامانه، شماره سند اظهار صحیح و همچنین سند اظهار اشتباه را اعلام و درخواست حذف سند اظهار تولید را ثبت کند چرا که این مشکل از طریق تیکت پیگیری می شود. و همچنین کاربران می توانند از طریق بخش ثبت و پیگیری مشکلات سامانه، درخواست خود را ثبت نمایند.

قاچاق کالا امری بسیار خطرناک و همچنین عامل تاثیرگذاری در اقتصاد کالاهای تولیدی یک کشور می باشد.

در این راستا به بیان گفته حمیدرضا دهقانی نیا، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در گفتگوی ویژه خبری اخیر خود، به عدم تبادل اطلاعات در سامانه جامع تجارت که منجر به افزایش قاچاق در کالاهای کشور رخ می دهد، اشاره می کنیم:

چند درصد از قاچاقی که در کشور صورت گرفته ناشی از عدم تبادل اطلاعات در سامانه جامع تجارت است؟

دهقانی نیا: اخذ آمار دقیق، در حال حاضر کار بسیار سختی می باشد و تمامی تراکنش‌های که قبلاً بر روی کاغذ صورت می گرفت،  الان الکترونیکی شده است یعنی سامانه جامع تجارت رویه ها را به صورت الکترونیکی احصا و ثبت می‌کند.

چرا نتوانستیم جلوی قاچاق کالا را بگیریم؟

دهقانی نیا افزود: یکی از مصادیقی که می توان به آن اشاره کرد مربوط به الکترونیکی شدن کلیه اسناد تجاری و اسناد حمل است. بعد از الکترونیکی شدن، یکپارچه سازی این فرآیندها باید انجام شود که در نتیجه کالا ها شناسنامه دار می شوند. این شناسه کالا باید در رویه‌های تشریفات گمرکی اعمال شود و ملاک تشریفات گمرکی قرار بگیرد.

دریافت شناسه کالا عیناً مطابق شناسه های منطبق با ثبت سفارش در اظهارنامه های گمرکی و درج شرح کالا مطابق با آنچه که در اظهار نامه می باشد و این امر باید بدون دخالت اظهار کننده صورت گیرد. اگر قرار است تغییری در این مطلب صورت بگیرد، این تغییر باید در کل زنجیره داده ها اعمال شود.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.