2
5,100,000تومان 1 محصول
ثبت نام در سامانه جامع تجارت الزامی شد

ثبت نام در سامانه جامع تجارت الزامی شد

سامانه جامع تجارت ایران چیست؟

در راستای قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار (ماده 8) و همچنین قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (ماده 6 و 13) تهیه، اجرا و بهره برداری از سامانه زیر با شرح وظایف مقرر در آیین نامه های مرتبط، بر عهده مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از سازمان های تابعه، وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است.

    سامانه جامع تجارت ( سامانه یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت) با هدف ایجاد یک سامانه واحد برای بازرگانان در حوزه تجارت خارجی و فعالان اقتصادی در حوزه تجارت داخلی طراحی شده است. با استفاده از این سامانه، انجام مبادلات تجاری به مبادی قانونی هدایت خواهد شد و پدیده قاچاق، کاهش خواهد یافت. این سامانه برای انجام اهداف خود از دو زیر سامانه و سه سامانه جانبی (که در اخبار بعدی به صورت جداگانه به بررسی آن ها می پردازیم) بهره مند خواهد شد، از جمله:

1. زیر سامانه حوزه تجارت داخلی: مدیریت کلیه امور مرتبط با انتقال مالکیت، مکان و نگهداری در حوزه کالای هدف

2. زیر سامانه حوزه تجارت فرامزی: مشاهده و پیگیری و جلوگیری از ورود تکراری اطلاعات کلیه فعالیت های مرتبط با امور بانکی و بیمه ای، حمل و نقل، اخذ مجوز ها و امور گمرکی

سامانه جامع تجارت
تجارت داخلی تجارت فرامرزی

سامانه انبار

سامانه رهگیری
سامانه شناسه کالا

لزوم ثبت نام در سامانه جامع تجارت چیست؟

پس از معرفی ماهیت سامانه جامع تجارت و اهداف راه اندازی این سامانه، به ذکر لزوم ثبت نام اصناف، واحد های تولیدی، نمایندگان پخش کالا و نتایج عدم شرکت آن ها در این سامانه می پردازیم:

به استناد مصوبه کار گروه تنظیم بازار و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در راستای شفافیت در انجام معاملات و نیز رصد دقیق و سیستماتیک کالا علی‌الخصوص کالاهای اساسی، همه واحدهای تولیدی، اصناف و شرکت‌های پخش مکلف به ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت شدند.

نتایج عدم ثبت نام شرکت ها و اصناف در سامانه جامع تجارت چیست؟

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت استان زنجان گفت: در صورت انجام نشدن این تکلیف قانونی، علاوه‌ بر نبود امکان عرضه کالا، با متخلفان بر اساس نوع تخلف تحت عنوان عرضه خارج از شبکه و احتکار، در چارچوب قوانین تعزیرات حکومتی، نظام صنفی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد قانونی انجام می‌شود.

چرا عرضه کنندگان شیشه جام موظف به ثبت کالا در سامانه جامع تجارت می باشند؟

امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت استان زنجان خاطرنشان کرد: عرضه‌کنندگان خرد شیشه‌ جام نیز موظف به ثبت کالا و انبارهای نگه‌داری آن در سامانه جامع تجارت هستند؛ به عبارت دیگر خرید و فروش شیشه جام از تولید تا مصرف نهایی، قابل رصد می باشد.

وی افزود: برای تعادل‌بخشی قیمت، عرضه شیشه جام در بورس کالا الزامی شده است.

بر اساس قانون در ابتدا شیشه جام باید در بورس کالا عرضه شده و پس از آن وارد بازار عرضه به مصرف‌کننده شود.

این مسئول ادامه داد: با افزایش قیمت شیشه جام در کشورهای همسایه، صادرات این محصول افزایش یافته و این موضوع باعث افزایش قیمت شیشه در داخل کشور شد که الزام به عرضه در بورس برای تعادل‌بخشی به قیمت این محصول بوده است.

کاربر برای استفاده از سامانه تجارت داخلی چگونه باید فعالیت خود را آغاز نماید؟

پس از ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت، نقش پایه حقیقی برای شخص ایجاد می‌شود. درصورتی‌که نوع فعالیت کاربر به‌صورت حقوقی باشد، برای ادامه کار ابتدا باید معرفی شرکت انجام شود و نقش پایه حقوقی دریافت گردد. پس‌ازآن برای تعریف نقش تاجر، با نقش پایه حقیقی/حقوقی و منوی عملیات پایه، بارگذاری صلاحیت‌ها، استعلام نقش تاجر و انتخاب گزینه «فعالیت تجاری جدید» اطلاعات خواسته‌شده را مشخص می‌نماید و پس از لمس دکمه ثبت،  نقش تاجر حقیقی/حقوقی برای وی ایجاد می‌شود.

در اخبار بعدی نحوه ثبت نام تولیدکنندگان، نحوه فعالیت در سامانه جامع تجارت، معرفی انبار کالاهای ثبت شده در این سامانه و دیگر مواردی که اصناف و شرکت ها ملزم به انجام آن می باشند را به اطلاع می رسانیم.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.