5 تفاوت اصلی چسب واشرساز و 123+مشخصات محصولات
امروزه چسب ها به دسته بندی و انواع مختلفی تقسیم می شوند و در هر یک از این دسته بندی ها نیز شاهد زیر شاخه های گوناگونی هستیم.
به عنوان مثال چسب های مربوط به شیشه خود دارای مدل های اصلی و فرعی بسیار زیادی هستند و نحوه استفاده از هر یک از آن ها با یک دیگر متفاوت است.
به صورت کلی یکی از موضوعات مهمی که باید به آن توجه کنید، این است که قبل از استفاده از هر نوع چسب در رابطه با نحوه استفاده از آن تحقیق کرده و با رعایت نکات مربوط به هر چسب به بهتر چسبیدن قطعات مختلف شیشه با استفاده از چسب شیشه کمک کنید.
چند نکته بسیار عمومی برای استفاده از چسب های مربوط به شیشه وجود دارد که در ادامه به بررسی این نکات خواهیم پرداخت.
پیش از آن که بخواهید از چسب های مربوط به شیشه استفاده کنید، باید سطح را به خوبی تمیز کنید. شما باید از وسایل مختلفی مثل تیغ و یا ابزار های مشابه برای تمیز کردن سطح شیشه استفاده کنید.
برای از بین بردن اثر چربی، خاک و... از روی شیشه می توانید به سراغ حلال های مختلفی مثل الکل و ستون بروید. باید سطحی که قصد دارید تا چسب را بر روی آن بزنید، کاملاً پاک و تمیز باشد.
موضوع دیگر که باید به آن توجه کنید، این است که در هنگام استفاده از چسب های مربوط به شیشه، شیشه را بر روی یک مکان محکم قرار دهید و جلوی حرکت های اتفاقی آن را بگیرید تا بتوانید چسب را به درستی و با ظرافت کامل بر روی شیشه نصب کنید.
در نهایت پس از آن که بخش های مختلف را به همدیگر چسباندید، باید اجازه دهید که چسب به خوبی خشک شده و قطعات گوناگون را به هم متصل کند.
نحوه استفاده از چسب های مربوط به شیشه:
به منظور نصب و اتصال شیشه ها، امروزه از چسب های مختلفی در صنایع استفاده می شود که هر یک از این چسب ها امکانات و ویژگی های مختلفی دارد و این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد برای خرید این محصولات مشکل مواجه شده و ندانند که برای اتصال شیشه ها از چه چسبی باید استفاده کنند.
در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به انواع چسب شیشه انداخته و در رابطه با هر یک توضیحاتی را به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید تا نگاهی به این دسته از محصولات بیاندازیم.
نکته بسیار مهمی که پیش از بررسی این چسب ها باید به آن توجه داشته باشید این است که مقایسه یک به یک هر یک از این چسب ها نیاز به مطلب جداگانه ای دارد.
به همین دلیل در این مطلب قصد داریم تا ویژگی و مزایای هر یک از این محصولات را به شما معرفی کرده و سپس شما می توانید با مطالعه این موارد به بهترین شکل ممکن متوجه تفاوت بین هر یک از این چسب برای شیشه بشوید.
چسب 123:
یکی از انواع چسب ها که در کشور ما محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده و از آن در بخش های مختلف استفاده می شود، چسب های 123 هستند. این چسب ها به دلیل سرعت خشک شدن بالای خود توانستند در مدت زمان کوتاهی محبوبیت بسیار زیادی در سراسر جهان پیدا کرده و از آن ها برای اتصال سطوح های مختلف به یکدیگر استفاده می کنند.
اگر بخواهیم نگاهی به ویژگی های چسب 123 بیاندازیم باید گفت که سرعت بالای خشک شدن این چسب ها به عنوان مهم ترین ویژگی این دسته از محصولات محسوب می شود.
به نحوی که در کمتر از 15 ثانیه چسب فوری 123 خشک شده و باعث اتصال سطوح مختلف به یکدیگر می شوند.
موضوع لازم به ذکر است این است که باید از این چسب ها در فضاهای استفاده شود که تهویه هوای مناسب دارد چرا که گاز متصاعد شده از اسپری این چسب ها کمی سمی بوده و می تواند تنفس را دچار مشکل کند.
موضوع دیگری که باید به آن توجه کنید این است که این دسته از محصولات مقاومت مکانیکی بالایی پس از خشک شدن کامل دارند اما این که چسب 123 می تواند در دماهای بسیار زیاد و یا بسیار کم عملکرد خود را حفظ کرده و با مشکل مواجه نشوند، موضوعی است که باعث شده تا شرکت های تولید کننده این دسته از محصولات تمام تلاش خود را کردند تا آن را افزایش داده و کاری کنند که این دسته از محصولات در شرایط مختلف نیز عملکرد خوب خود را حفظ کنند.
انواع چسب های 123:
123 ثناباند
123گریزلی
123سولجر
123 میترااپل
123استارباند
123 باندومکس
123 مزدا
123 آرازیم
123 حاسکی
و...
چسب اتوموبیل:
دسته دیگری از چسب ها که از آن ها برای اتصال شیشه ها استفاده می شود، چسب های واشر ساز است. در واقع از این دسته از چسب ها، برای درزگیری، چسباندن قطعات مختلف به یکدیگر و... استفاده می شود.
از مهم ترین ویژگی های این دسته از محصولات باید به مقاومت حرارتی بسیار زیاد آن ها اشاره کرد. محکم بودن، ویژگی کشسانی و... از دیگر مزایا این دسته از چسب ها است.
این چسب ها در دمای 40- تا 300 درجه سانتی گراد می توانند خاصیت ارتجاعی خود را حفظ کرده و عملکردشان را به بهترین شکل ممکن ادامه دهند.
موضوع دیگری که باید بدانید این است که پس از استفاده از این چسب ها شاهد کاهش حجم، خشک شدگی و ترک نخواهیم بود و این موضوع باعث شده تا بتوان به بهترین شکل ممکن از چسب واشر ساز استفاده کرد.
در سطوحی که بر روی آن روغن و چربی وجود داشته باشد و یا خشک و تمیز نباشد، این چسب عملکرد خوبی نخواند داشت و به همین دلیل پیش از استفاده از آن باید مطمئن شوید که سطح مورد نظرتان به صورت کامل خشک و تمیز بوده و فاقد هرگونه روغن و یا چربی باشد.
مدت زمان خشک شدن این دسته از محصولات به نسبت سایر چسب های فوری نظیر چسب 123 بسیار کندتر بوده است و معمولاً تا 5 دقیقه طول می کشد که شاهد اتصال درست و کامل قطعات مختلف با استفاده از چسب واشر ساز باشیم.
انواع چسب اتوموبیل:
واشرساز مزدا 30 گرمی/85 گرمی
واشرساز ویکتور
واشرساز کاسپین 85 گرمی
واشرساز یاماهیا 30 گرمی
واشرساز تسلا حرارتی 85 گرمی
واشرساز غفاری 30 گرمی
واشرساز قرمز غقاری 85 گرمی
و..
معرفی بهترین چسب های لوله:
شرکت نوین الماس کاسپین پدیده پاسارگاد نماینده فروش جام های شیشه، ابزار شیشه بری، ملزومات شیشه دوجداره، چسب های صنعتی، ساختمانی و خودروئی در میان دیگر رقیبان می باشد که توانسته است با افتخار عنوان جوانترین و فعالترین تیم فروش را در کشور از آن خود کند. جهت سفارش انواع جام های شیشه، ابزار و هرآن چه که در صنعت شیشه مورد نیازتان می باشد باشماره های موجود بر روی سایت تماس بگیرید.
ارسال دیدگاه
فیلدهای ضروری با علامت