2
5,100,000تومان 1 محصول
چرا شیشه رفلکس و آینه در بورس کالا معامله نمی شوند؟

چرا شیشه رفلکس و آینه در بورس کالا معامله نمی شوند؟

آینه ها و رفلکس ها در بازار بورس کالا معامله نمی شوند، چرا؟

با نظر به اخبار قبلی منتشر شده پیرامون بازار بورس، تا حدودی با این بازار، شیشه های قابل عرضه در بورس، حداقل مقدار خرید شیشه از بورس، نحوه خرید شیشه از بورس و از همه مهمتر پاسخ به سوالات متداولی که در این صنعت با آن ها روبه رو می شوید، آشنایی دارید.

در این خبر، به منظور رفع ابهام در سیاست های بازار شیشه بورس ایران و آگاهی از چهارچوب های موجود در این بازار، نقل قول هایی با منابع موثق و گفته هایی از مدیران و نهاد های کشور را در اختیار شما قرار می دهیم.

سوالی که اخیراً برای خریداران و صنعتگران پیش آمده است، دلایل عدم عرضه آینه ها در این بازار می باشد؟؟؟

و همچنین اگر تاکنون دقت کرده باشید، به نظر شما چرا شیشه رفلکس در لیست شیشه های قابل عرضه هر هفته وجود ندارد؟

در پاسخ این سوال باید بگوییم، شیشه های فلوت و شیشه های شیت که شاهد عرضه آن ها در لیست شیشه های قابل عرضه می باشید، یکی از متداول ترین و رایج ترین شیشه های مورد استفاده در صنعت ساختمان می باشند و خریداران به منظور رفع بخش عمده ای از نیازهای خود اقدام به خرید این نوع شیشه ها می کنند. به همین دلیل تولیدکنندگان بیشتر به عرضه شیشه های فلوت و شیت در بازار بورس می پردازند. همچنین می توانید برای استعلام قیمت انواع شیشه های ساختمانی از کارخانه با شماره 02833883 تماس حاصل نمایید.

نکته: تقاضا برای شیشه های 4 میل نسبت به ضخامت های دیگر، بیشتر می باشد چرا که مصرف قشر بزرگ دوجداره کاران، شیشه های 4 میل می باشد.

نکته: تولیدکنندگان شیشه های سکوریت نیز بیشتر از شیشه های 10 میل، برای ساخت شیشه های خود استفاده می کنند.

لزوم عرضه شیشه جام در بازار بورس کالا:

بررسی لزوم عرضه شیشه جام در بازار بورس کالا بسیار مهم  می باشد، چرا که ورود این صنعت پر طرفدار و بسیار محبوب به بازار بورس، خود حاکی از دلایلی است که متاثر از افزایش و کاهش قیمت ها می باشد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت استان زنجان گفت: برای تعادل بخشی قیمت، عرضه شیشه جام در بورس کالا الزامی شده است و هدف نیز تنظیم قیمت ها در بازار می باشد.

به همین خاطر شیشه جام باید در بورس کالا عرضه شده و پس از آن وارد بازار عرضه به مصرف کننده می شود.

بر اساس گفته صمت نام برده، با افزایش قیمت شیشه جام در کشورهای همسایه، صادرات این محصول افزایش یافته و این موضوع باعث افزایش قیمت شیشه در داخل کشور شد که الزام به عرضه در بورس برای تعادل‌بخشی به قیمت این محصول بوده است و این خود یکی از دلایل بارز عرضه شیشه جام در بورس می باشد.

با استناد به گفته جواد فلاح، مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران با اعلام خبر راه‌اندازی معاملات گواهی سپرده شیشه در بورس کالا که اظهار داشت: ایران یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان شیشه در دنیا به شمار می‌رود و طبق آمار‌های موجود تولید امسال به 1.6 میلیون تن شیشه می‌رسد. در سال آینده نیز 600 هزار تن دیگر به این ظرفیت افزوده و تولید به 2.2 میلیون تن خواهد رسید.

وی افزود: از این میزان حدود یک میلیون تن به مصارف داخلی اختصاص یافته و مابقی صادر می‌شود. هم‌اکنون صادرات شیشه کشور 500 هزار تن برآورد شده که با افزایش ظرفیت تولید مطرح شده، سال آینده این رقم نیز رشد خواهد داشت.

در اینجا سوالی مطرح می شود، که عرضه کنندگان موظف به عرضه چند متر مربع شیشه در هر هفته می باشند؟

وی در پاسخ به این سوال اضافه کرد: طبق نظر وزارت صمت، عرضه کنندگان متعهد شده‌اند هر هفته حدود 2 میلیون متر مربع شیشه روی تابلو معاملات بورس کالا عرضه کنند. عرضه کنندگان مکلف به تحویل شیشه با همان تناژ و درخواست ثبت شده مشتری می باشند و مادامی که تولیدکنندگان، شیشه خریداری شده را با همان گرید تحویل خریداران ندهند، خریداران می توانند از بورس کالا شکایت کنند. در طی مراحل شکایت، به واسطه تضامین در اختیار بورس، به شکایت ها رسیدگی می شود و در نهایت بورس به عنوان نفر سوم به بررسی این موارد می پردازد و به دنبال همین خبر، کالای بورس ایران اعلام کرد که در بورس کالا دیگر مشکلات قدیمی از بین رفته اند و خریداران در مقابل خود به سبد کاملی از گرید شیشه ها را در ا اختیار دارند.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.