2
5,100,000تومان 1 محصول
فروش عمده شیشه لمینت قزوین+حواله+بارگیری

فروش عمده شیشه لمینت قزوین+حواله+بارگیری

 صنایع مربوط به طراحی و تولید وسایل ساختمانی به شدت در حال توسعه و پیشرفت هستند که در این خصوص می توان به طراحی شیشه لمینت اشاره نمود.

اینکه شیشه لمینت چیست و چه کاربردی دارد مسئله ایست که می خواهیم در این مطلب به آن بپردازیم. البته این را هم اضافه کنیم که صنایع مربوط به طراحی، تولید و فروش شیشه لمینت صرفا به استفاده از آن ها در ساختمان سازی محدود نمی گردد اما بخش عمده ای از تولیدات مربوط به این صنعت در راستای ساخت و ساز ساختمان هایی با استاندارد بسیار بالا کاربرد دارد.

شیشه لمینت چیست؟

پیش از هر چیز باید به بررسی معنا و مفهوم واژه لمینت بپردازیم. لمینت به معنای چند لایه است و زمانی بکار می رود که لایه های مختلفی از یک شی مشابه همانند چوب، شیشه یا امثال آن ها بر روی یکدیگر قرار گرفته و نوع محکم تری از همان وسیله را ایجاد نماید. بنابراین زمانی که از شیشه لمینت سخن می گوییم به گونه ای محکم بودن و چند لایه بودن یک شیشه را مدنظر قرار داده ایم.


البته تعریف شیشه لمینت صرفا به موارد فوق محدود نمی شود بلکه ساختار جالب و فنی این شیشه به گونه ایست که در زمان خورد شدن، متلاشی نشده و آسیب های جدی را برای کسانی که در معرض شکسته شدن شیشه قرار دارند ایجاد نمی کند. البته بهتر است این بحث را در خلال مقاله بررسی کنیم.

می خواهیم در این مطلب به تمام نکات و اطلاعاتی که در خصوص شیشه لمینت وجود دارد بپردازیم. اگر اهل تخصص و فن هستید یا می خواهید بهترین شیشه ممکن را برای ساختمان خود خریداری کنید پیشنهاد می دهیم با مطالعه این مطلب ما را همراهی کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

تاریخچه شیشه لمینت:

شاید برای شما هم سوال باشد که ایده تولید شیشه های نشکن از چه چیزی نشات گرفته است و توسط چه کسی اختراع شده است. جالب است بدانید که ایده تولید شیشه لمینت کاملا اتفاقی بوده و تا قبل از آن کسی به دنبال تولید شیشه های نشکن نبوده است.
یک شیمی دان فرانسوی به نام ادوارد بندیکناس در سال 1903 در آزمایشگاه خود مشغول فعالیت بود که به یکباره با شکسته شدن فلاسک شیشه ای خود مواجه گردید، اما در کمال ناباوری مشاهده نمود که شیشه بکار رفته در فلاسک بعد از شکسته شدن متلاشی نشد. پوشش این فلاسک از نیترات سلولز بود.
بنابراین ادوارد سعی کرد از این ماده در میان لایه های شیشه استفاده کرده و آن ها را به حالت نشکن در آورد. البته همانطور که می دانید این شیشه ها نیز شکسته می شوند اما متلاشی نشده و تمامیت خود را بعد از خورد شدن نیز حفظ می کنند.
در ابتدا از این نوع شیشه برای طراحی و تولید ماسک های ضد گاز شیمیایی در جنگ جهانی اول استفاده شد و بعدها به صنعت خودرو سازی نیز راه یافت تا اینکه در قرن حاضر به وفور در صنعت ساختمان سازی و بسیاری از صنایع دیگر بکار می رود.

بیشتربخوانید: جام شیشه چیست؟

تولید شیشه لمینت:

زمانیکه می خواهیم همه چیز را در خصوص شیشه لمینت بدانیم قطعا آشنایی با فرایند تولید این شیشه نیز اهمیت خاصی دارد. هرچند این مطلب بسیار تخصصی است با این حال سعی کرده ایم تا آن را به زبانی ساده بیان نماییم. مراحل تولید شیشه لمینت به شرح ذیل هستند.

دستگاه شستشو خوابیده: نمی توان این مرحله و استفاده از این دستگاه را به عنوان مرحله اول ذکر نمود چرا که در تمام مراحل نیاز است تا شیشه با استفاده از دستگاه شستشو به خوبی شسته شده و عاری از هر گونه آلودگی باشد. این دستگاه قادر است تا با استفاده از باد خشک و درست زمانی که عملیات شستشو پایان یافت، شیشه در دست تولید را خشک کرده و به مرحله بعد انتقال دهد.
اتاق طلق گذاری: این اتاق باید عاری از هرگونه گرد و غبار باشد به صورتی که حتی کوچکترین روزنه ای برای ورود گرد و غبار نیز ندارد. شیشه شسته شده در مرحله قبل را به این اتاق انتقال می دهند تا طلق هایی با ضخامت های مختلف ( ضخامت طلق توسط خریداران مشخص می شود) را درون شیشه ها کار بگذارند. بعد از اینکه لایه های مختلف شیشه و طلق در ابعاد خاصی روی یکدیگر قرار گرفتند نوبت به مرحله کوره لمینت می رسد.
کوره لمینت: در این مرحله لایه های پی وی بی (PVB) در داخل کوره آب شده و بهتر به شیشه می چسبند. این کار باعث می شود تا امکان جداسازی شیشه ها در نتیجه شکستن و خورد شدن به حداقل ممکن برسد. این کوره دارای دو پرس ابتدایی و انتهایی است که با ایجاد فشار بر روی شیشه کمک می کنند تا استحکام و چسبندگی لایه های تشکیل دهنده شیشه به شدت افزایش یابد.
کوره اتوکلاو: در مرحله قبل و درست زمانی که شیشه از کوره لمینت بیرون می آید به رنگ کدر است و شفافیت لازم برای استفاده در نقاط مختلف ساختمان ها، خودروها و موارد مشابه را ندارد به همین علت باید چند ساعتی در کوره اتوکلاو قرار بگیرد تا حباب شیشه ها از میان رفته و آماده ترخیص شود.

مزایای شیشه لمینت:

• شیشه های لمینت عایق صوتی و عایق آلودگی هستند بدین صورت که سر و صدا و آلودگی هوا به راحتی قادر به نفوذ در مکان هایی که با استفاده از شیشه لمینت عایق بندی شده اند نمی باشد.
• شیشه های لمینت به میزان بسیار زیادی می توانند از نفوذ اشعه یو وی جلوگیری کنند. تابش این اشعه علاوه بر اینکه مشکلات پوستی را برای انسان به دنبال دارد باعث کم رنگ شدن و کهنه به نظر رسیدن وسایلی می شود که مدام در معرض تابش نور خورشید بوده اند.
• شکسته شدن شیشه های عادی در زمان وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله و طوفان یکی از مهمترین عوامل ورود آسیب به ساکنین ساختمان هاست که اصولا با پارگی رگ های دست و پا و حتی نابینایی و وقوع زخم های عمیق همراه است اما شیشه های لمینت در زمان وقوع چنین بلایایی هیچ گونه آسیب جانبی نداشته و امنیت بالایی دارند.
• ساختار این شیشه به گونه ایست که در طیف وسیعی از رنگ ها نیز موجود می باشد.
• اگر در نقاطی ساکن هستید که نوسانات دما و شرایط جوی باعث ترک خوردن شیشه ها می شود می توانید از شیشه لمینت استفاده کنید. مقاومت بالای این شیشه ها به قدری بالاست که در نقاط کویری که شب های بسیار سرد و روزهای داغی دارند نیز بکار می روند.
• و در نهایت باید بگوییم که این شیشه ها به شدت از حریم خصوصی شما محافظت می کنند.

آشنایی با انواع چسب های صنعتی و ساختمانی

معایب شیشه لمینت:

• قیمت شیشه لمینت در مقایسه با شیشه های ساده گران تر است که البته نمی توان آن را یک ایراد اساسی برشمرد چرا که استحکام بالا و استانداردهای زیادی که این شیشه دارد می تواند قیمت آن را کاملا توجیه کند.
• شیشه لمینت برخلاف شیشه های عادی که بسیار شفاف هستند به علت داشتن لایه های بسیار زیاد، شفافیت خود را از دست می دهند و این امر ممکن است برای برخی از افراد خوشایند نباشد.

انواع شیشه لمینیت:

شیشه لمینت در ایران به انواع مختلفی دسته بندی می شود که شامل شیشه فوتولمینیت، شیشه لمینت رنگی و شیشه لمینت طرح دار است.

خرید-انواع-شیشه-لمینت

• شیشه فوتولمینیت:

فوتو به معنای عکس و تصویر است و نشان از اجرای یک طرح یا تصویر در داخل بخش های میانی شیشه لمینت دارد. این اقدام باعث می شود تا شیشه نهایی به عنوان شیشه فوتو لمینت شناخته شود. در این روش از طلق، پارچه و یا چاپ یک عکس استفاده می کنند. تولید فوتو لمینت با پارچه یک کار دائمی محسوب می شود و دیگر امکان تغییر طرح مورد نظر وجود ندارد.

• شیشه لمینیت رنگی:

سال های سال است که از شیشه های رنگی برای اجرای نمای ساختمان ها و بخصوص ساختمان های سنتی استفاده می شود. البته این امر صرفا به ساختمان هایی با نمای سنتی محدود نمی شود و حتی در ساختمان هایی به سبک مدرن و معاصر نیز شاهد استفاده از شیشه های رنگی هستیم.
حال اگر می خواهید شیشه های نمای ساختمان از یک استحکام قابل توجه برخوردار باشند می توانید با خرید شیشه لمینت رنگی به این هدف دست پیدا کنید. از این شیشه ها برای ساخت نمای بیمارستان ها، دکوراسیون های داخلی، نمای بانک ها و حتی تولید شیشه های ضد سرقت و شیشه های ضد گلوله نیز استفاده می شود.
اگر قصد استفاده از شیشه های رنگی در نماهای شیشه ای را دارید، باید دقت کنید شیشه های رنگی معمولی به تنهایی و با کیفیت اصلی قابلیت نصب بر روی نماهای شیشه ای را ندارند. برای اعمال شیشه های رنگی در نماهای شیشه ای ابتدا باید مقاومت و ایمنی این نوع شیشه ها را افزایش دهند؛ به همین منظور شیشه ها را لمینت می کنند. از ویژگی های منحصر به فرد شیشه های لمینت رنگی افزایش مقاومت حرارتی، کاهش آلودگی صوتی و... می باشد.

شیشه-لمینت-زرد

شیشه-لمینت-سفید

شیشه-لمینت-قرمز

شیشه-لمینت-نارنجی

شیشه-لمینت-شیری

شیشه-لمینت-آبی

شیشه-لمینت-مشکی

ابزار شیشه ارزان از کجا بخریم؟

• شیشه لمینت طرح دار:

از شیشه های طرح دار برای اجرای نمای دکوراسیون داخلی استفاده می شود. علاوه بر ساختمان های مسکونی می توان شاهد استفاده از شیشه های لمینت طرح دار در ادارات و موسسات تجاری هم باشیم که اصولا برای جداسازی اتاق ها بکار رفته اند. این شیشه ها به نحوی یک شیشه دکوراتیو نیز شناخته می شوند و بخش خاصی از دکوراسیون های شیشه ای و جذاب را تشکیل می دهند.

نصب شیشه لمینت:

همانطور که در بالا ذکر کردیم فرآیند تولید شیشه لمینت به گونه ای است که انجام تغییرات بعدی بر روی شیشه را غیر ممکن می سازد در نتیجه متخصصان باید در عملیات نصب دقت کنند. اگر مطالب دیگر نوین الماس را مطالعه کرده باشید قطعاً در مورد شیشه های سکوریت و نحوه تولید آن ها اطلاعاتی دارید چرا که شیشه های سکوریت همانند شیشه های لمینت طراحی و تولید می شوند و پس از تولید قابلیت تغییر ابعاد ندارند. اگر دقت لازم در حین نصب این نوع شیشه ها صورت نگیرد ترک هایی بزرگ در قسمت عرضی شیشه رخ می دهد. یکی از نکاتی که در نصب شیشه های لمینت اهمیت فروانی دارد نوع و ضخامت شیشه لمینت می باشد. ابزار و یراق قابل استفاده برای شیشه های لمینت نیز با توجه به ضخامت شیشه های لمینت انتخاب می شود.

نصب-شیشه-لمینت

تست شیشه لمینت:

طراحی شیشه لمینت به همان انواع ساده و ابتدایی در قرن بیستم محدود نمی شود بلکه امروزه شاهد استفاده از مواد دیگری در تولید شیشه نشکن هستیم که بافت آن ها را محکم تر و موارد استفاده از آن را گسترش داده است.
شیشه لمینت که امروزه با عنوان شیشه نشکن شناخته می شوند از دو یا چند لایه شیشه با لایه های PVB یا همان پلی وینیل بوتیرات ساخته می شود. این لایه ها به وسیله دستگاه های اتوکلاو به دیگر لایه ها متصل شده و هر لایه اضافه به میزان خاصی، محکم بودن شیشه لمینت را افزایش می دهد. قرار گرفتن این لایه ها در کنار یکدیگر باعث می شود تا شیشه در هنگام شکستن انسجام خود را حفظ کرده و متلاشی نشوند.
همین لایه پی وی بی است که باعث می شود تا تکه های شیشه بعد از شکسته شدن در کنار یکدیگر قرار گرفته و متلاشی نشوند. هرچند ساختار شیشه لمینت به این صورت است که هرچقدر تعداد لایه ها بیشتر شود با استحکام بیشتری نیز همراه می گردد، اما این ضخامت نباید در نهایت از 50 میلیمتر بیشتر شود. این بدان معناست که مجموع ضخامت شیشه ها و مواد پی وی بی که در بخش میانی شیشه ها قرار می گیرد نباید از 50 میلی متر بیشتر باشد.

کاربرد شیشه لمینت:

قطعا متوجه شده اید که شیشه های لمینت سطح امنیت بالایی دارند و به این راحتی هم شکسته نمی شوند. بنابراین می توان از آن ها در مواردی استفاده کرد که نیاز است تا عایق صوتی و امنیتی بالایی را نصب کنیم. این موارد می توانند از نصب شیشه های نشکن در ساختمان های مسکونی تا نصب شیشه هایی نشکن در خودروهای گران قیمت متفاوت باشد.
یکی از کاربردهای شیشه های لمینت در تولید شیشه های دوجداره می باشد. در گذشته از شیشه های سکوریت برای تولید شیشه های دوجداره استفاده می شد ولی با پیشرفت تولیدات صنعت شیشه، شیشه های سکوریت جای خود را به شیشه های لمینت داده است. شیشه های لمینت از مقاومت بسیار زیادی برخوردارند. از کاربردهای دیگر آن میتوان به نمای یکپارچه کرتین وال ها اشاره کرد. اگر بخواهیم در مورد قیمت نصب شیشه های سکوریت صحبت کنیم باید بگوییم شیشه های لمینت با استفاده از یراق های ساده و معمولی نمی توانند نصب کنند. قیمت نصب شیشه لمینت به نوع شیشه به کار رفته شده دارد، چرا که هرچه ضخامت شیشه لمینت بیشتر باشد به تکنسین های بیشتر و یراق آلات گرانتر نیاز دارد.
البته این نکته را هم اضافه کنیم که اصولا در خودروهای ارزان تر نیز می توان شاهد استفاده از شیشه لمینت بود با این تفاوت که استحکام آن ها به هیچ وجه قابل قیاس با شیشه های ضدگلوله و شیشه های بسیار محکمی که در خودروهای لوکس بکار می روند نمی باشد.
امروزه بسیاری از موسسات خصوصی نیز برای طراحی و اجرای ساختمان مورد نظر خود به استفاده از شیشه لمینت روی آورده اند. باتوجه به افزایش کاربرد شیشه لمینت در صنایع مختلف بهتر است علل موثر در قیمت شیشه های لیمنت را نیز بدانیم تا با توجه به این ویژگی ها خرید بهتری داشته باشیم.

کدام کارخانه شیشه لمینت تولید می کند؟

انواع کاربرد شیشه لمینت:

• شیشه فرودگاه
• شیشه کف های دکوراتیو ساختمان
• شیشه طلافروشی
• ویترین صرافی ها
• اماکن اداری
• اماکن تجاری
• فروشگاه های زنجیره ای

قیمت خرید شیشه لمینت:

عوامل بسیای در قیمت شیشه لمینت تاثیر فراوانی دار که در زیر به ذکر هر یک از آن ها می پردازیم:

• سکوریت یا خام:

از ابتدایی ترین عوامل تعیین کننده قیمت شیشه لمینت می توان به نوع شیشه به کار رفته در آن اشاره کرد. به طور کلی از شیشه های سکوریت و خام برای ساخت شیشه های لمینت استفاده می شود.شیشه های سکوریت با توجه به مقاومت بالایی که دارند در برابر ضربات بسیار مقاوم می باشند. شیشه های لمینت سکوریت قابل نصب در ارتفاعات و مکان های پر تردد می باشد. شیشه های خام از دیگر شیشه های قابل استفاده در شیشه های لمینت می باشد که با توجه به ساختار ظریف و ساده ای که دارند برای مصارف کم خطر و معمولی مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت شیشه های سکوریت لمینت با نظر به فرآیند تولید و ویژگی های منحصر به فردی که دارند بسیار بیشتر از شیشه های لمینت خام می باشد.

• ضخامت شیشه:

شیشه های لمینیت را می توان در ضخامت های دو لایه 4 میل و دو لایه 5 میل تولید کرد. دو لایه 10 میل و دو لایه 20 میل نیز از ضخامت های بسیار مقاوم و محکم این نوع شیشه ها می باشد. ضخامت شیشه های لمینت هر چه بیشتر باشد مقاومت آن افزایش یافته در نتیجه قیمت آن هم تحت تاثیر ضخامت شیشه به کار رفته گرانتر تمام می شود.

• ضخامت طلق:

ضخامت طلق میانی شیشه های لمینت علاوه بر بهبود عملکرد شیشه، تاثیر فراوانی در قیمت شیشه مورد نظر دار. تنوع در طلق های به کار رفته در شیشه های لمینت سبب افزایش و کاهش قیمت شیشه نهایی می شود.

کارخانه تولید کننده شیشه طلقی (لمینت)

• ابعاد شیشه نهایی:

استاندارد و غیر استاندارد بودن شیشه های تولیدی از عامل های تعیین کننده قیمت در شیشه ها می باشد. همانطور که در مطالب دیگر گفتیم جام واحد شمارش و اندازه گیری شیشه می باشد که در نهایت این عامل هم تاثیر مستقیمی در شیشه های تولیدی دارد. جالب است بدانید جام شیشه لمینت با ابعاد استانداردی تولید می شود اما در صورتی که ابعاد شیشه لمینت بیش از ابعاد استاندارد کارخانجات باشد در نهایت شیشه در ابعاد سفارشی تولید می شود و هزنیه ی آن نیز بیشتر می شود.

• تعداد لایه ها:

و در آخر می توان گفت تعداد لایه هایی که در طی فرآیند ساخت شیشه لمینت به کار می رود سبب افزایش امنیت شیشه نهایی می شود. در بیشتر شیشه های لمینت از دو لایه طلق استفاده می شود ولی در مواردی که سطح بیشتری از امنیت احساس می شود سه لایه طلق به کار می رود. به عنوان مثال طلا فروشی ها و صرافی ها شیشه لمینت سه لایه 10 میل استفاده می شود.

باتوجه به اینکه کیفیت در زمان انتخاب و خرید شیشه لمینت حرف اول را می زند بنابراین باید پیش از اقدام به خرید شیشه نشکن از اعتبار و حسن سابقه شرکتی که مبادرت به فروش شیشه لمینت نموده است مطمئن شوید.
شرکت نوین الماس کاسپین پدیده پاسارگاد با سال ها فعالیت در زمینه فروش شیشه انواع جام های شیشه در ایران هم اکنون با فروش شیشه نشکن گام مهمی در راستای توسعه صنایع ساختمانی و سایر صنایع مرتبط با شیشه برداشته است. هم اکنون می توانید برای خرید شیشه لمینت و یا انواع دیگر محصولات دیگر چون جام های آینه، شیشه سکوریت، ابزار شیشه بری، طلق های پلی کربنات، انواع شیشه دوجداره، ملزومات شیشه دوجداره و چسب های صنعتی، ساختمانی و خودروئی و سایر محصولات دیگر در این زمینه با شماره تلفن های درج شده در این وب سایت تماس بگیرید.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.