2
5,100,000تومان 1 محصول
فروش عمده شیشه سکوریت+ثبت سفارش و حواله

فروش عمده شیشه سکوریت+ثبت سفارش و حواله

 روش اصلی تشخیص شیشه سکوریت چیست؟

امروزه در حوزه ساخت و نصب شیشه شاهد تولید انواع مختلفی از محصولات هستیم و همین مسئله به شما کمک می کند تا بتوانید متناسب با نیاز خود به سراغ هر یک از محصولات رفته و شیشه مورد نظر خود را خریداری کنید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به یکی از جدیدترین انواع شیشه ها انداخته و در رابطه با شیشه سکوریت توضیحات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید تا به بررسی این دسته از محصولات پرداخته و در رابطه با آن صحبت کنیم.

ردیف ضخامت(میلیمتر) نام کالا استعلام قیمت
شیشه 4 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 6 میل سکوریت سفید قیمت: تماس
شیشه 6 میل سکوریت برنز قیمت: تماس
شیشه 8 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 8 میل سکوریت سفید قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت شفاف قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت آبی قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت برنز قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت دودی قیمت: تماس
شیشه 10 میل سکوریت برفی قیمت: تماس

شیشه سکوریت چیست؟

در بخش اول به عنوان اولین پارامتر بهتر است تا به بررسی شیشه سکوریت بپردازیم. به این منظور باید گفت که یکی از پر کاربرد ترین و جدیدترین انواع شیشه ها که در سال های اخیر محبوبیت و رشد بسیار زیادی نیز به دست آورده، شیشه سکوریت است.
این دسته از محصولات به نحوی هستند که به منظور تولید آن ها، فرآیند ساختشان در دمای 600 درجه سانتی گراد انجام شده و این دسته از محصولات در این دما ذوب می شوند. سپس با اعمال هوای فشرده فرایند سرد شدن آن انجام می شود.
این فرآیند باعث سفت و سخت شدن این دسته از شیشه ها شده و همین مسئله باعث می شود تا شیشه سکوریت در برابر ضربه و فشار مقاومت فوق العاده ای از خود نشان داده و شاهد افزایش قدرت این دسته از شیشه ها باشیم.
افرادی که قصد خرید و نصب شیشه سکوریت را دارند، به عنوان یک سوال بسیار مهم همواره به این موضوع اشاره می کنند که بهترین مکان برای نصب شیشه های سکوریت کدام است و در چه محیط هایی می توان از این محصولات استفاده کرد؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که شما می توانید برای انواع درب، پنجره، تراس، حمام و... از شیشه های سکوریت استفاده کرده و به راحتی فرآیند نصب آن ها را در چنین محیط هایی انجام دهید.

دراین صفحه از شیشه سکوریت با موارد زیر آشنا می شوید:

شیشه سکوریت چیست؟
انواع شیشه سکوریت
ضخامت شیشه سکوریت
نصب شیشه سکوریت

تکنولوژی تولید شیشه سکوریت:

به طور کلی برای تولید شیشه های سکوریت از فرآیند خاصی استفاده می شود که مقاومت شیشه را تا 4 برابر افزایش می دهد. شیشه برای سکوریت شدن در کوره های حرارتی قرار داده شده و حرارت می گیرند. در همین حین حرارت آن را کاهش داده و این عمل سبب ایجاد لایه ای سخت و مقاوم در سطح شیشه می شود. شیشه های سکوریت 4 برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی می باشند. شیشه سکوریت در ضخامت های متنوع و رنگهای متفاوت و چشمگیر تولید و روانه بازار می گردد. ضخامت های شیشه سکوریت با توجه به محل نصب و علل نصب شیشه در محل مورد نظر انتخاب می گردد. یکی از اهداف اعمال و نصب این نوع شیشه ها تحمل وزن در مکان نصب شده می باشد پس باید در انتخاب آن دقت کنیم. شیشه های سکوریت تولید شده در کارخانه ها در ابعاد 4 تا 8 میلیمتر می باشند. شیشه های سکوریت 8 تا 10 میلیمتر معمولاً برای ساخت شیشه های بالکن، پارتیشن های اداری، درب های اتوماتیک و بسیاری موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. تنوع ضخامت در این نوع شیشه ها کاربرد آن ها را از شیشه ی بالکن به شیشه ی بخاری، شومینه و دیگ بخار و... گسترش می دهد و روز به روز به کاربردهای این شیشه ی مقاوم و نشکن می افزاید.

مزایای شیشه سکوریت:

یک شیشه سکوریت استاندارد باید چند ویژگی بسیار مهم داشته باشد. اولین نکته این است که نقطه ضعف اصلی این شیشه ها در لبه آن ها بوده و در صورتی که بر روی سایر بخش های آن ضربه بزنید به هیچ عنوان نباید بشکند. بعد از شکسته شدن شیشه نیز باید در هر 10 سانتی متر مربع آن تکه های شیشه ای بسیار ریز و بالغ بر 70 عدد را مشاهده کنید.
ویژگی دیگر شیشه سکوریت استاندارد و با کیفیت این است که باید حداقل دما 320 درجه سانتی گراد و حداکثر 370 درجه را تحمل کند.
از لحاظ مقاومتی و قدرت تحمل فشار نیز شیشه سکوریت استاندارد باید تا 40 کیلوگرم وزن را در سایز 10 سانتی متر مربع تحمل کند. نداشتن هیچ گونه پستی، بلندی، خوردگی، موج و... بر روی سطح شیشه نشانگر استاندارد بودن آن است.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که در طول زمان یک شیشه سکوریت به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ بدهد. شیشه های سکوریت که پس از مدتی تغییر رنگ می دهند، استاندارد نیستند.
اگر قصد خرید شیشه سکوریت را دارید، باید به سراغ محصولاتی بروید که دارای نشان استاندارد هستند. نبود نشان استاندارد بر روی یک شیشه سکوریت بیانگر کم بودن کیفیت آن است.
برخی از شیشه های سکوریت بی کیفیت در هنگام فرایند ساخت کش آمده و ابعاد آن ها بیشتر می شود. تمامی این موارد به شما کمک می کند تا به راحتی بتوانید یک شیشه سکوریت با کیفیت را از یک شیشه بی کیفیت تشخیص دهید.

چرا باید شیشه های پوشش دار را سکوريت نمود؟
جذب مقدار زيادی از انرژی خورشیدی توسط شیشه های Low-E ،رنگی و رفلکس آنهارا در معرض خطر شوک حرارتی و شکست قرار می دهد . از این جهت در استانداردهاتوصیه شده است که از نوع سکوريت شده این شیشه ها که دارای مقاومت کافی در برابر شوک حرارتی هستند استفاده شود . در انتخاب شیشه مناسب برای پروژه خود از خدمات واحد مهندسی فروش ونوس شیشه استفاده نمائید.

تولید-شیشه-سکوریت

روش تشخیص شیشه سکوریت:

یکی از موضوعات بسیار مهم این است که چگونه شیشه سکوریت را از شیشه معمولی تشخیص دهیم.
برای پاسخ به این بحث باید گفت در وهله اول مقاومت بالا در برابر ضربه به عنوان اولین روش تشخیص این شیشه شناخته می شود.
عدم امکان برش و ابزار کاری با الماس شیشه نیز عاملی است که شیشه سکوریت را از سایر انواع شیشه جدا می کند. اگر شیشه سکوریت را زاویه داده و آن را با زاویه اندک تا پنج درجه نگاه کنید، حالتی مواج دار را می توانید در آن مشاهده می کنید.
افرادی که قصد دارند تا به صورت حرفه ای شیشه سکوریت را تشخیص دهند، از ابزاری به نام عینک پولاروید استفاده می کنند. استفاده از این نوع عینک باعث می شود تا شاهد دایره های کوچک و بزرگی بر روی شیشه باشید.

تفاوت شیشه سکوریت و شیشه معمولی:

حال که نگاهی به شیشه های سکوریت انداخته و در رابطه با ویژگی این دسته از شیشه ها صحبت کردیم، ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که تفاوت اساسی بین شیشه های معمولی و شیشه سکوریت چیست و چرا باید اقدام به خرید و نصب این دسته از شیشه های کرد؟
در راستای پاسخ به این سوال بسیار مهم باید گفت که شیشه های معمولی ضخامت و مقاومت بسیار کمی داشته و همین مسئله باعث می شود تا در اثر برخورد و ضربه به راحتی شاهد شکست شیشه های معمولی باشیم، اما از سوی دیگر شیشه های سکوریت طی فرآیندهای مختلف مقاومتشان به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و همین مسئله باعث شده تا ضربه و فشار هیچ آسیبی به این دسته از شیشه ها وارد نکند و مقاومت آن ها به طرز چشمگیری بالا باشد. به همین واسطه امروزه شاهد استفاده از شیشه های سکوریت در محیط هایی هستیم که نیاز است تا شیشه ها در آن محیط مقاومت بالایی از خود نشان بدهند.
مسئله دیگری که باید به آن توجه کنید این است که شیشه های معمولی را می توانید با ارائه ابعاد مورد نظر خود به افراد شیشه بر به راحتی تهیه کنید و در زمان نصب آن ها را نیز برش دهید، اما شیشه های سکوریت قبل از تولید برش می خورند تا در هنگام نصب با مشکل مواجه نشده و بر روی آن خط و خش نیافتد.
توجه به این مسئله بسیار مهم به شما کمک می کند تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اقدام به نصب شیشه سکوریت در محیط مورد نظر خود کرده و از آن استفاده کنید.
یکی دیگر از تفاوت های بسیار مهم و اساسی که بین شیشه معمولی و شیشه سکوریت وجود دارد در فرآیند نصب آن ها است. نکته ای که باید بدانید این است که شیشه های معمولی را می توان به راحتی در محیط های مختلف نصب کرد و افرادی با کمترین تخصص در این حوزه نیز قادر خواهند بود تا شیشه های معمولی را در محیط مورد نظر شما قرار داده و فرآیند نصب آن ها را انجام دهند.
از سوی دیگر اما نصب شیشه های سکوریت نیاز به تخصص کافی داشته و فرآیند نصب آن ها دارای چالش های خاصی است و همین موضوع باعث شده تا امروزه افراد متخصص که در حوزه نصب این دستگاه از محصولات فعالیت می کنند قادر باشند تا شیشه سکوریت را به راحتی نصب کرده و از آن ها استفاده کنند. همچنین به منظور نصب این دسته از شیشه ها لازم است تا از یراق آلات خاصی استفاده شود.

ابزار یراق نصب شیشه سکوریت:

قیمت-نصب-شیشه-سکوریت

در راستای نصب شیشه های سکوریت لازم است تا فرایند های مشخصی انجام شده و از ابزار یراق های خاصی در این راستا کمک گرفته شود. در واقع پس از اندازه گیری شیشه ها و آماده شدن آن ها به منظور نصب، لازم است تا کارشناس مربوطه زیر سازی های لازم جهت نصب این دسته از شیشه ها را انجام دهد و در صورتی که شیشه تولید شده با اندازه های مورد نظر تفاوت های جزئی داشته باشد، کارشناس از وسیله ای به نام کتیبه استفاده می کند.
همچنین غلطک و هنگرها در مرحله بعدی نصب این دسته از شیشه ها قرار گرفته و سپس برای حرکت شیشه از هدایت کننده ها یا ریل کفی استفاده می شود. در نهایت نیز قطعاتی مانند قفل، دستگیره و... بر روی این شیشه ها نصب می شود.
مراحل گفته شده به صورت اجمالی گام هایی هستند که به منظور نصب شیشه های سکوریت و استفاده از ابزار یراق آن باید با توجه داشته باشید. با این وجود اگر بخواهیم شما را با لیست کامل ابزار یراق های مورد نیاز برای نصب شیشه سکوریت آشنا کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• لولا شیشه سکوریت
• قفل کمری شیشه سکوریت
• دستگیره شیشه
• بست های شیشه ای
• زانویی شیشه سکوریت
• زوار یا پاسار
• ریل
• قرقره و هدایت کننده
• استپ
• آرام بند شیشه سکوریت

هر یک از این ابزارها کاربردهای خاصی داشته و در شرایط مشخصی از آن ها استفاده می شود. در واقع اگر قصد دارید تا شیشه سکوریت خود را به بهترین شکل ممکن در محیط مورد نظر تان نصب کنید، لازم است تا از این ابزار یراق ها استفاده کنید.
پیشنهاد ما این است که به منظور خرید یراق آلات برای شیشه سکوریت به سراغ برندهای معتبر رفته و محصولات و ابزار یراق های با کیفیتی را از این برندها خریداری کنید.

چرا کار با شیشه های پوشش دار به دقت فوق العاده ای نیاز دارد؟
هنگام کار با شیشه های پوشش دار تا تبدیل آنها به شیشه دوجداره و یا شیشه مناسب سایر کارکردها در ساختمان ،به دقت فوق العاده ای نیاز است تا از هرگونه آسیب احتمالی به آنها پیشگیری شود . درعین حال آسیب های احتمالی ممکن است تا نصب کامل شیشه در ساختمان و ورود ساکنان آن قابل تشخیص نباشد . مراحل کار عبارتند از : انبارش ، برش ، شستشو ، عملیات حرارتی ، دو جداره سازی . از آنجا که پوشش شیشه های Coated در واقع لایه نازکی ازترکیبات فلز است ، باید توجه داشت که درصورت عدم دقت این پوشش به سادگی می تواند از سطح شیشه جدا شده ، یا درصورت انبارش نادرست ، اکسیده شده و زنگ بزند . فرآوری شیشه های پوشش دار تا محصول نهایی نیازمند کارحرفه ای دقیق است که نکات ظريف بسیاری درخود دارد . آن را به سازمانی کاردان بسپاريد . . . !

قیمت شیشه سکوریت مغازه:

با توجه به شرایط خاصی که شیشه سکوریت دارد، فرآیند نصب آن نیز بسیار پیچیده و سخت است و کسی که تجربه کافی در این زمینه ندارد نمی تواند اقدام به نصب شیشه سکوریت کند.
معمولاً یک نصاب حرفه ای شیشه سکوریت باید دو سال کار آموزی را گذرانده تا بتواند به خوبی شیشه های سکوریتی همچون شیشه مغازه ها را نصب کند.
یکی از مهم ترین نکات و ترفندهایی که در رابطه با نصب شیشه سکوریت مغازه باید بدانید این است که لبه های این شیشه بسیار حساس است و به همین دلیل در هنگام نصب باید دقت بسیار زیادی داشته باشید.
نکته دیگر برای نصب شیشه سکوریت این است که در هنگام جا زدن شیشه بر روی فریم حتماً باید از چوب و پلاستیک استفاده کنید تا شیشه به صورت مستقیم با پیچ یا فلز تماس نداشته باشد.
در حال حاضر فریم های مختلفی برای شیشه های سکوریت وجود دارد و شما می توانید با توجه به نوع شیشه از فریم های مختلفی استفاده کنید.

کاربرد شیشه سکوریت:

امروزه از شیشه سکوریت در بخش های مختلفی استفاده شده و شاهد حضور این نوع شیشه در حوزه های گوناگونی هستیم. استفاده از این نوع شیشه در وسایل نقلیه کار بسیار مرسوم است. معمولاً در شیشه های طرفین و پشت ماشین از شیشه سکوریت استفاده می شود. شیشه جلوی اتومبیل نیز به صورت سکوریت لمینت هست.
در تولید شیشه های ضد گلوله نیز از سکوریت استفاده می شود و یکی از کاربردهای مهم این سکوریت در ساخت شیشه های ضد گلوله است.
امروزه شرکت های تولید کننده لوازم خانگی در تولید وسایلی مثل اجاق گاز، هود، مایکروفر، فر و... نیز در بخش شیشه از سکوریت استفاده می کنند.
کاربرد دیگر این شیشه ها در ساختمان سازی است. با توجه به مقاومت بالای آن ها، شیشه های درب ورودی، لابی، راه پله ها، پنجره ها و... از نوع سکوریت هستند.
شاید برای شما جالب باشد که اکثر گوشی های هوشمند نظیر آیفون، سامسونگ، هواوی و.. نیز از صفحه نمایش هایی به صورت سکوریت بهره می برند. حتی لپ تاپ ها، تبلت ها و مانیتورها نیز دارای شیشه سکوریت هستند. ویژگی بسیار مهم این شیشه ها آنتی باکتریال بودن آن ها است. به همین دلیل در بیمارستان ها، درمانگاه ها، اتاق های عمل و... نیز از شیشه سکوریت استفاده می کنند.
و هم چنین از آن ها به عنوان شیشه ی درب های ثابت و متحرک موجود در دکوراسیون داخلی فروشگاه ها استفاده می شود.
در مراکز اداری از شیشه های سکوریت به عنوان پارتیشن های جدا کننده نیز استفاده می کنند.

                                           خرید انواع شیشه ساختمانی و قیمت

خرید شیشه سکوریت:

اگر قصد خرید و نصب شیشه سکوریت را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که انجام این فرایند دارای مراحل خاصی بوده و شما با توجه به این مراحل قادر خواهید بود تا در نهایت شیشه سکوریت را برای محیط مورد نظر خود را سفارش داده و آن را به راحتی نصب کنید. اگر بخواهیم شما را با این روش ها آشنا کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مشاوره خرید شیشه سکوریت:

به دلیل شرایط خاصی که شیشه های سکوریت دارند، به منظور سفارش و خرید آن ها لازم است تا مراحل مشاوره انجام شود. شما باید کاربرد خودتان را برای استفاده از شیشه سکوریت مشخص کرده و با توجه به شرایط محلی که قصد نصب شیشه در آن را دارید، از بین محصولات مختلف و انواع گوناگون شیشه سکوریت، محصولی با کیفیت و با ویژگی های مورد نظر خود را سفارش دهید.

محاسبه قیمت شیشه سکوریت:

در گام بعدی لازم است تا فرد متخصصی که قصد نصب شیشه سکوریت در محیط مورد نظر شما را دارد اقدام به اندازه گیری و انجام محاسبات لازم به منظور سفارش ساخت و نصب این دسته از محصولات کند. این دسته از افراد باید فضای مورد نظر برای نصب شیشه سکوریت را به صورت کامل و دقیق اندازه گیری کنند تا فرآیند برش شیشه به درستی در محیط کارخانه انجام شده و شما بتوانید به راحتی شیشه را در محل مورد نظر خود قرار داده و بدون مشکل آن را نصب کنید.

تولید شیشه سکوریت:

پس از آن که مشخص شد که شما چه شیشه سکوریتی نیاز دارید و اندازه و ابعاد مورد نظرتان چقدر است، فرایند تولید این دسته از شیشه ها باید در کارخانه ها انجام شود و محصولات متناسب با نیاز شما ساخته شوند.

                              بیشتربخوانید: کدام کارخانه شیشه سکوریت تولید می کند؟

مراحل نصب شیشه سکوریت:

آخرین مرحله ای که به منظور نصب و اجرای شیشه سکوریت بعد آن را طی کنید، مرحله دریافت سفارش و سپردن فرآیند نصب آن به افراد متخصص است. همان طور که اشاره کردیم فرآیند نصب شیشه سکوریت دارای مراحل خاصی بوده و تنها افراد متخصص می توانند اقدام به نصب این دسته از محصولات کنند.
در همین راستا پس از دریافت شیشه سکوریت لازم است تا به سراغ افراد خبره در این حوزه رفته و فرآیند نصب شیشه سکوریت خود را به این دسته از افراد بسپارید. مطمئنا اگر از افرادی کمک بگیرید که تخصص کافی در این حوزه ندارند، این مسئله می تواند شما را با چالش های مختلفی مواجه کند.

قیمت نصب شیشه سکوریت:

در صنعت ساختمان سازی و صنایع جانبی آن عوامل بسیاری تعیین کننده قیمت شیشه ها می باشد. ضخامت، ابعاد، رنگ، یراق آلات به کار رفته در نصب آن و عواملی دیگر از پارامترها تغییر دهنده قیمت در شیشه های سکوریت می باشد. نصب شیشه سکوریت در برخی مکان ها بسیار پر هزینه تر از مکان ها دیگر تمام می شود. در پروژه هایی از منازل که سطح بیشتری از شیشه سکوریت نصب می شود هزینه نهایی آن بیشتر از مکان های دیگر منازل می باشد چرا که قیمت شیشه ای با وسعت 80 متر بسیار گرانتر از شیشه ی بالکن 20 متری می باشد. ضخامت شیشه سکوریت نیز در تعیین قیمت آن برای خریدار تاثیر فراوانی دارد. شیشه های سکوریتی که برای نصب در حمام های شیشه ای استفاده می شوند بسیار ارزانتر از شیشه های سکوریتی می باشند که در اجاق گاز و یا شومینه نصب می شود چرا که قطعا ضخامت شیشه اجاق گاز بسیار بیشتر بوده و تحمل فشار و حرارت بیشتری نسبت به شیشه حمام دارد. یکی از ویژگی های منحصر به فرد شیشه های سکوریت رنگهای متنوع و زیبای آن می باشد که سبب محبوبیت آن در میان خریداران شده است. ویترین های رنگی در مقایسه با نماهای شیشه ای سفید سکوریت هزینه ای دوچندان دارد ولی به صراحت می توان گفت در نهایت زیبایی آن جبران کننده این اختلاف قیمت می باشد. با توجه به اینکه یراق الات اهمیت فراوانی در نصب شیشه سکوریت دارند پس هر چه از یراق آلات و ابزار ایمن تر، با دوام استفاده شود هزینه ی شیشه نهایی افزایش می یابد. در این جا به ذکر یک مثال می پردازیم؛ یکی از یراق آلاتی که نقش بسزایی در افزایش قیمت شیشه مورد نظر شما دارد استپ شیشه سکوریت و یا همان ترمزگیر آن می باشد. درب های شیشه ای سیکوریت در صورتی که به همراه استپ نصب شود قیمت آن بیشتر شده در حالی که اگر درب مورد نظر شما از حد معمولی فراتر رود و دیگر نیازی به استپ و یا نصب لولا نباشد افزایش قیمت در آن رخ نمی دهد.

شیشه سکوریت دسته دوم:

همانطور که در بالا ذکر کردیم شیشه سکوریت یکی از مقاوم ترین تولیدات کارخانه ها می باشد که توانسته است در میان دیگر شیشه ها محبوبیت بسیار زیادی را از آن خود کند. شیشه های سکوریت تولید شده در کارخانجات مختلف را می توان در مکان های بسیاری علی الخصوص مکان های عمومی که خطر شکست شیشه ها افراد را تهدید می کند استفاده و نصب کرد. نکته ی جالبی که در مورد این نوع محصولات وجود دارد نوع دست دوم آن می باشد که در بازار بسیار رایج است. دست دوم در این نوع شیشه ها اصطلاحی عام در میان تولید کنندگان می باشد چرا که شیشه سکوریت دست دوم در واقع همان شیشه های سکوریت تولید شده و بلا استفاده کارخانجات می باشد که متراژ آن ثابت بوده و ابعاد آن غیر قابل تغییر است. استفاده از شیشه های سکوریت دست دوم علاوه بر مزایایی که دارد معایبی نیز به همراه دارد. یکی از موضوعاتی که در رابطه با شیشه های سکوریت دست دوم مطرح می شود کاربرد آن بوده که تنها برای دریافت پایان کار مورد استفاده قرار می گیرد. البته لازم به ذکر می باشد که مسئولیت نصب و استفاده از شیشه سکوریت دست دوم بر عهده کارفرما بوده ولی تا کنون هیچگونه مشکلی برای نصابان و خریداران این نوع شیشه ها به وجود نیامده است.

                                    بیشتربخوانید: به چه شیشه ای لمینت می گویند؟

انواع شیشه سکوریت:

• استفاده در نماهای تمام شیشه ای
• استفاده در نماهای شیشه نرده استیل
• استفاده در شیشه حمام
• استفاده در شیشه دودبند

انواع شیشه سکوریت بر اساس رنگ:
شیشه سکوریت در رنگهای متنوع و بسیار زیبایی در بازار موجود می باشند. رنگهای شیشه های سکوریت به قرار زیر است:

• شیشه سکوریت طلایی
• شیشه سکوریت برنز
• شیشه سکوریت مسی
• شیشه سکوریت دودی
• شیشه سکوریت آبی
• شیشه سکوریت سبز
• شیشه سکوریت مشجر
• شیشه سکوریت کریستال

شیشه-سکوریت-مغازه

دسته بندی کلی انواع شیشه های سکوریت:

شیشه سکوریت نشکن
• شیشه سکوریت لمینت
• شیشه سکوریت رنگی
• شیشه سکوریت رفلکس
• شیشه سکوریت ساتینا
• شیشه سکوریت سندبلاست
• شیشه سکوریت مات
• شیشه سکوریت سفید

آینه سکوریت:

یکی از سوالات بسیار مهم که ممکن است پرسیده شود این است که آیا آینه ها امکان سکوریت شدن را دارند یا خیر؟
در واقع می توان گفت که پاسخ به این سوال در سال های گذشته منفی بود، چرا که به دلیل حرارت بالایی که کوره های سکوریت دارند، جیوه پشت آینه از بین رفته و ذوب می شود.
به همین دلیل آن ها امکانات آیینه شدن را نداشتند، البته شرکت های تولید کننده شیشه سکوریت تلاش کردند تا برای حل این مشکل کارهای مختلفی را انجام دهند.
یکی از این کارها این است که در ابتدا مرحله سکوریت کردن شیشه را تا آخر انجام داده و سپس اقدام به جیوه اندود کردن آن کنند. این کار باعث می شود تا بتوانند یک آیینه سکوریت داشته باشند.
روش دیگر این است که به جای سکوریت کردن آینه، آن را با یک لایه شیشه سکوریت از پشت لمینت کرده و مقاومت بالا و استحکام حرارتی آیینه را افزایش دهند. از این روش برای ساخت آینه آسانسور استفاده می شود.

قیمت شیشه سکوریت:

شرکت نوین الماس کاسپین پدیده پاسارگاد نماینده فروش جام های شیشه  و فعال در حوزه فروش شیشه دوجداره، انواع شیشه رنگی، شیشه لمینت، شیشه شیت، شیشه مات در میان دیگر رقیبان می باشد. هم چنین نوین الماس فعالیت خود را در زمینه فروش ابزار شیشه بری، چسب های صنعتی، ساختمانی و خودروئی و ملزومات شیشه دوجداره گسترش داده است. نوین الماس مفتخر است که توانسته عنوان جوانترین و فعالترین تیم فروش را در کشور به خود اختصاص دهد. شما مشتریان می توانید به منظور سفارش انواع طلق های پلی کربنات، بلوک های رنگی و هر آن چه که در صنعت شیشه مورد نیازتان می باشد با شماره های موجود بر روی سایت تماس حاصل نمائید.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

فروش اقساطی در این مجموعه از فعالیت های نوین آنلاین در زمینه فروش انواع شیشه جام و ملزومات وابسته به آن می باشد.